Thursday, May 9, 2019

ιδιωτικο λυκειο αλκινοοσ κερκυρα

ηλιας βρεττος συναυλιες 2015
Προσοχή! Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τρόφιμα από τα ράφια (pic)

Ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι αποσύρονται από την αγορά μίγματα και κύβοι λαχανικών, προέλευσης Αυστρίας.


Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, ο οργανισμός ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων «κύβοι λαχανικών» και «μίγματα λαχανικών», προέλευσης Αυστρίας, που ενδέχεται να περιέχουν σέλινο, χωρίς αυτό να αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το σέλινο είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό. Έτσι αποφασίστηκε η απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων.


ιδιωτικο λυκειο αλκινοοσ κερκυρα

Τα προϊόντα που ανακαλούνται από τη γερμανική εταιρεία «Dennree GmbH» είναι τα εξής:

  • Κύβοι λαχανικών χωρίς μαγιά με εμπορική ονομασία dennree Gemüsebrühwürfel – hefefrei – σε συσκευασία των 60 g ανά τεμάχιο.
  • Κύβοι λαχανικών με μαγιά dennree Gemüsebrühwürfel – mit Bio-Hefe – σε συσκευασία των 66 g ανά τεμάχιο.
  • Μίγμα λαχανικών χωρίς μαγιά με εμπορική ονομασία dennree Gemüsebrühe – hefefrei – σε συσκευασία των 130 g ανά τεμάχιο.
  • Μίγμα λαχανικών με μαγιά με εμπορική ονομασία dennree Gemüsebrühe Nachfüller – mit Bio-Hefe – σε συσκευασία των 250 g ανά τεμάχιο.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων, αναξαρτήτως παρτίδας, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα αναφερόμενα προϊόντα εφόσον έχουν ευαισθησία στο σέλινο, να μην τα καταναλώσουν.


15-10-53-image-5c3dbbaee8b4f.png
01
ΕΦΕΤ

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει η κακοκαιρία με καταιγίδες, χιόνια και 11 μποφόρ (pics)



ιδιωτικο λυκειο αλκινοοσ κερκυρα
ιδιαιτερα προσκλητηρια βαπτισης
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

No comments:

Post a Comment