Sunday, May 19, 2019

που να παω στη φρανκφουρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο μάρτυρες πήραν αμέσως τηλέφωνο στο κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης για να καταγγείλουν το περιστατικό, που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους και έκαναν λόγο για δολοφονικά χτυπήματα από τους δράστες στο κεφάλι του φοιτητή.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

τασος παππας facebook

Ένας άλλος μάρτυρας περιέγραφε στους αστυνομικούς τον ξυλοδαρμό λέγοντας χαρακτηριστικά «...Χρυσαυγίτες σκοτώνουν στο ξύλο ένα παιδί και το σέρνουν στο οδόστρωμα. Δεν έχω τώρα οπτική επαφή μαζί τους φοβάμαι μήπως τον έχουν βάλει σε κάποιο κτίριο ...».


Μάλιστα, η αναφορά « Χρυσαυγίτες...» έκανε τους αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι στο σημείο να εκτιμήσουν ότι οι δράστες είναι άτομα γνωστά στη γειτονιά και ενδεχομένως τους βλέπουν οι κάτοικοι συχνά να βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογειων.


που να παω στη φρανκφουρτη

Και ενώ αυτοί οι δυο αυτόπτες μάρτυρες έδειχναν να ξέρουν και άλλα στοιχεία για τους δράστες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ήταν τους μίλησαν από κοντά ότι ο φόβος τους εμπόδιζε να μιλήσουν περισσότερο. Περιορίστηκαν στο να περιγράψουν τα ρούχα που φορούσαν οι δράστες και να περιγράψουν το σωματότυπό τους.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

Όμως μόνο ένας μάρτυρας ήταν αυτός που από τη πρώτη στιγμή είπε στους αστυνομικούς που έψαχναν πόρτα πόρτα μαρτυρίες, ότι ένας από τους δράστες ήταν ο άνθρωπος που για χρόνια είχε την καφετέρια στέκι των χρυσαυγιτων στους Αμπελοκήπους. Τον κατονόμασε καθώς, όπως είπε, τον γνώριζε γιατί πήγαινε και ο ίδιος στην καφετέρια του.




που να παω στη φρανκφουρτη
υποτιτλοι srt σε mp4

No comments:

Post a Comment