Wednesday, May 1, 2019

παραλια καστρι νικητη

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
παραλια καστρι νικητη
παραλια καστρι νικητη

Ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει ότι «η ρητορική που αποτυπώνεται στην ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού» για τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη δείχνει ότι το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου έχει πέσει.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

μοντέλο και παίκτης μπέιζμπολ

«Τα σχόλια αυτά, που δεν συνάδουν με την κυβερνητική ευθύνη, προκαλούν μεγάλη ανησυχία» τονίζει η Άγκυρα, και συμπληρώνει: «Όταν την συμφέρει, η Ελλάδα φέρνει στο προσκήνιο την αρχή του κράτους δικαίου. Σε αντίθετες περιπτώσεις, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αγνοεί εντελώς αυτή την αρχή, μη εφαρμόζοντας ακόμη και τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων. Η πρόσφατη ιστορία το καταδεικνύει αυτό».


Μαξίμου: Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό, όχι σουλτάνο


Χτες, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και την εξομοίωση της υπόθεσης αυτής με τους οκτώ Τούρκους, που έφτασαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.


«Ο Τούρκος Πρόεδρος αν είχε να πει κάτι σε σχέση με την υπόθεση των “8” είχε την ευκαιρία να το πει τόσο κατ´ ιδίαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό ή και δημόσια κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα» τόνιζε η ανακοίνωση του Μαξίμου, και συμπλήρωνε: «Σήμερα επιλέγει να συνεχίσει έναν ακατανόητα ολισθηρό δρόμο προκλητικών επιθέσεων, συμψηφίζοντας δυο εντελώς ανόμοιες υποθέσεις».



Oğulpınar Sınır Karakolu, Hatay... pic.twitter.com/PXoYxP4KOb

— Recep Tayyip Erdoğan (@RT_Erdogan) April 1, 2018


ενοικιασεις παρκινγκ νεος κοσμος

No comments:

Post a Comment