Friday, May 3, 2019

ροκαδικο αθηνα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
ροκαδικο αθηνα

Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεσή του το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών ο ρυθμός ανάπτυξης το 2017 θα κινηθεί σε πραγματικούς όρους ελαφρά κάτω του 1,5%.


πειραιας ηρακλειο ακτοπλοικα

Κατά την έρευνα η σημαντικότερη συμβολή στην αύξηση του ΑΕΠ είναι αυτή των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών, λόγω του ευνοϊκού διεθνούς περιβάλλοντος και της βελτίωσης της διαρθρωτικής ανταγωνιστικότητας. Ωστόσο, επισήμανε ότι για άλλο ένα έτος, αναιμική είναι η συμβολή των επενδύσεων κυρίως από μεταβολές στα αποθέματα και όχι στα πάγια.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ που παρουσίασε ο γενικός διευθυντής του καθηγητής Νικόλαος Βέττας για το 2018 η πρόβλεψη για τον ρυθμό ανάπτυξης είναι 2% ενδεχομένως και ελαφρώς μεγαλύτερη.


logo quiz answers pc level 1

Βασικός παράγοντας που θα στηρίξει την ανάπτυξη το επόμενο έτος είναι η διεύρυνση των εξαγωγών (+7%), ενώ θα ακολουθήσουν οι επενδύσεις (+12 έως 15%), το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και οι αποκρατικοποιήσεις.


Κατά το ΙΟΒΕ η κατανάλωση των νοικοκυριών θα αυξηθεί το 2018, λόγω της κάμψης της ανεργίας και των λιγότερων νέων δημοσιονομικών μέτρων.


Όπως ανέφερε ο κ. Βέττας καθώς εξελίσσεται η εφαρμογή του προγράμματος, η αβεβαιότητα μειώνεται και η οικονομία επιστρέφει γενικά στις συνθήκες του 2014.


Ο ίδιος υπογράμμισε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ, δεν διαφαίνεται πως θα υπάρξει πρόβλημα δημοσιονομικό κατά το τρέχον έτος, για το επόμενο όμως έτος οι στόχοι που τίθενται είναι φιλόδοξοι.



ροκαδικο αθηνα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

No comments:

Post a Comment