Friday, May 31, 2019

μουσικος συλλογος αμφιων

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, και με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Παναγιώτης Βερίλλης, Επίκουρος καθηγητής, στο τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το 2015 η συνολική αξία των εξαγωγών αλιευτικών προϊόντων ανήλθε σε 653,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας αντιπροσωπεύουν το 82% της αξίας των εξαγωγών αυτής της κατηγορίας.


μουσικος συλλογος αμφιων

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι το 1985 υπήρχαν δώδεκα μονάδες με συνολική παραγωγή περίπου 100 τόνους και τρεις δεκαετίες αργότερα, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 1000%, αριθμώντας πάνω από 300 μονάδες και παραγωγή που ξεπερνούσε τους 100.000 τόνους. Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια έφτασε το ιστορικά υψηλό των 144.000 τόνων το 2008.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

σέλινο με πατάτες

μουσικος συλλογος αμφιων

Ποια είδη όμως εκτρέφονται; Σύμφωνα με τον ίδιο, στις ελληνικές θάλασσες εκτρέφονται μεσογειακά είδη, τσιπούρα και λαβράκι κατά κύριο λόγο, και σε μικρότερο ποσοστό φαγκρί, κρανιός, μυτάκι, συναγρίδα κ. α.


Εκτός από τις θαλάσσιες ιχθυοκαλλιέργειες στην Ελλάδα υπάρχουν και μονάδες εκτροφής ιχθύων εσωτερικών υδάτων. Σήμερα δραστηριοποιούνται περί τις 80 μονάδες εντατικής εκτροφής ιχθύων εσωτερικών υδάτων. Σημαντικός είναι επίσης και ο αριθμός των μονάδων, περί τις 600, που δραστηριοποιούνται στην οστρακοκαλλιέργεια, εκτρέφοντας σχεδόν αποκλειστικά το μεσογειακό μύδι.


χαλαρο ποτο νοτια προαστια

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Θαλασσοκαλιεργειών (ΣΕΘ), το 2015 ο συνολικός όγκος παραγωγής ψαριών και οστράκων ανήλθε σε 134.065 τόνους αξίας 628,3 εκατ. ευρώ.


Τα ψάρια που εκτρέφονται στη θάλασσα αντιπροσωπεύουν το 97% του συνολικού όγκου εκτρεφόμενων ψαριών. Τα αλιευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της ιχθυοκαλλιέργειας, είναι ο πρώτος κλάδος ζωικής παραγωγής σε εξαγωγές και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των εξαγώγιμων αγροτικών προϊόντων. Στην Ελλάδα τα κύρια εκτρεφόμενα είδη ψαριών είναι η τσιπούρα και το λαβράκι.


Περίπου το 78% της παραγωγής εξάγεται και το υπόλοιπο 22% διατίθεται στην εγχώρια αγορά. Το 2016 η παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού ανήλθε σε 105.000 τόνους αξίας σχεδόν 553 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2016 η τσιπούρα και το λαβράκι εξήχθησαν σε 32 χώρες εντός και εκτός της ΕΕ. Η εκτίμηση του ΣΕΘ για το 2017(τα συνολικά στοιχεία δεν έχουν συλλεχθεί ακόμα) είναι ότι η παραγωγή θα παρουσιάσει αύξηση 4,6% και θα επανέλθει στους 110.000 τόνους.


Παραδοσιακά οι Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία είναι οι χώρες εντός ΕΕ που απορροφούν συνολικά σχεδόν το 57% της Ελληνικής παραγωγής. To 2016 εξήχθησαν συνολικά περί τους 82.000 τόνους τσιπούρας και λαβρακιού, εκ των οποίων το 58% ήταν τσιπούρα και το 42% λαβράκι. Το σύνολο σχεδόν των εξαγωγών ήταν προς χώρες της ΕΕ. (98%). Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων (FAO) και της Παγκόσμιας Τράπεζας μέχρι το 2030 πάνω από το 65% των αλιευτικών προϊόντων θα προέρχεται από την υδατοκαλλιέργεια.


βορειο αιγαιο αγγλικα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
κατασκευη κτιριων

Η ολοκληρωμένη στρατηγική του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι περιλαμβάνει σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που καλύπτουν 10 κύριους άξονες. Αυτή υλοποιείται βάσει αυστηρών κανόνων και δεσμεύσεων που έχουν θεσπισθεί από την εταιρεία και αντικατοπτρίζουν βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στο πλαίσιο που έχει προσδιορίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (WLA – World Lottery Association).


Εφαρμόζοντας τη στρατηγική του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ο ΟΠΑΠ ανέπτυξε μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού «Έξω από τις γραμμές δεν υπάρχει παιχνίδι». Αυτή εστιάζει στους δύο βασικούς κανόνες του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, που αφορούν στη λελογισμένη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια και στα ηλικιακά όρια συμμετοχής. Συγκεκριμένα:


· «Δεν ξεπερνάς τα όρια»
· «Δεν παίζεις αν είσαι κάτω των 18»


Η στρατηγική προσέγγιση του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι


Οι 10 περιοχές στις οποίες εστιάζει η στρατηγική του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι:


• Έρευνα: Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει ανεξάρτητες έρευνες και συνέδρια σχετικά με τα τυχερά παίγνια και αξιοποιεί τα ερευνητικά ευρήματα για το σχεδιασμό προγραμμάτων παρέμβασης.
• Εργαζόμενοι: Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων του γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, εξασφαλίζοντας ότι έχουν όλα τα εφόδια για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.
• Υπεύθυνο Δίκτυο Πωλήσεων: Ο ΟΠΑΠ εκπαιδεύει και στηρίζει το δίκτυό του, βοηθώντας τους πράκτορες και τους συνεργάτες του να εφαρμόζουν τις αρχές και τους κανόνες του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και να υποστηρίζουν αντίστοιχα τους πελάτες τους. Παράλληλα, υπάρχει διαρκής επικοινωνία με το δίκτυο και έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα αυστηρό πλαίσιο για την παρακολούθηση της συμμόρφωσής του στους κανόνες αυτούς.
• Σχεδιασμός Παιχνιδιών: Ο ΟΠΑΠ ενσωματώνει τα μηνύματα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού σε όλα τα προϊόντα του, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παικτών. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί που στοχεύουν στην προστασία των παικτών. Στα διαδικτυακά παιχνίδια, η εταιρεία έχει αναπτύξει διαδικτυακά εργαλεία (π. χ. αυτοπεριορισμού) και επικοινωνεί συνεχώς την απαγόρευση συμμετοχής ανηλίκων. Για τα παιχνίδια Play έχει υιοθετηθεί σειρά διεθνών βέλτιστων πρακτικών Υπεύθυνου Παιχνιδιού, όπως η ατομική κάρτα παίκτη, ο αυτοαποκλεισμός κ. ά.
• Εκπαίδευση Παικτών: Δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα παιχνίδια του, μέσα απ’ όλα τα διαθέσιμα κανάλια, ώστε οι παίκτες να μπορούν να αποφασίσουν αν και πώς θα συμμετάσχουν. Βασική προτεραιότητα είναι η καλλιέργεια υπεύθυνων συμπεριφορών και η προστασία των ανηλίκων και των λοιπών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
• Διαδικτυακά Παιχνίδια: Ο ΟΠΑΠ έχει υιοθετήσει διεθνείς βέλτιστες πρακτικές για το Υπεύθυνο Παιχνίδι στο Διαδίκτυο όπως: σύστημα επαλήθευσης ηλικίας και ταυτότητας, επιλογές αυτοαποκλεισμού παικτών κ. ά.
• Διαφήμιση και Μάρκετινγκ: Η εμπορική επικοινωνία του ΟΠΑΠ ακολουθεί ένα αυστηρό πλαίσιο με στόχο να μην ενθαρρύνει την υπέρμετρη ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια και να υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η συμμετοχή ανηλίκων σε αυτά.
• Στήριξη Παικτών: Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της υπέρμετρης ενασχόλησης με τα παιχνίδια και παράλληλα επενδύει στην πρόληψη. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ) για τη λειτουργία της γραμμής στήριξης 1114, καθώς και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος παρέμβασης «Youth Power».
• Αναφορές και Μελέτες: Ο ΟΠΑΠ ακολουθεί μια ολοκληρωμένη και διαφανή προσέγγιση για την ανάπτυξη εκθέσεων και απολογισμών, μέσα από τους οποίους παρακολουθεί την πρόοδό του και εντοπίζει νέες ευκαιρίες, με βάση τα πρότυπα διεθνών οργανισμών (European Lotteries και World Lotteries Association ).
• Δέσμευση Κοινωνικών Εταίρων: Ο ΟΠΑΠ αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με βασικούς κοινωνικούς εταίρους (π. χ. ακαδημαϊκά ιδρύματα, ΜΚΟ, κέντρα θεραπείας), με στόχο τον ανοικτό διάλογο, την ανταλλαγή πληροφοριών και τη βελτίωση και ενίσχυση των πρακτικών και πολιτικών για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.


Το στρατηγικό πλαίσιο του ΟΠΑΠ έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA). Η ΟΠΑΠ Α. Ε. και η Ελληνικά Λαχεία Α. Ε. είναι οι μονές ελληνικές εταιρείες με πιστοποίηση Επιπέδου 3 - με το Επίπεδο 4 να είναι το υψηλότερο-, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για την προστασία των καταναλωτών και τη λειτουργία τους ως οργανισμοί – πρότυπο για τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.


Αναλυτικές πληροφορίες για το υπεύθυνο παιχνίδι θα βρείτε στο:


https://somethingbetter.gr/ our-commitment/



βορειο αιγαιο αγγλικα
βορειο αιγαιο αγγλικα
καρτα απεριοριστων διαδρομων μετρο παρισι
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

πωσ εξασφαλιζεται η συνοχη

θεσεις τραινοσε
πωσ εξασφαλιζεται η συνοχη
πωσ εξασφαλιζεται η συνοχη

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που έγινε το Σάββατο στο Βερολίνο, λίγο πριν τις εκλογές για τη Γερουσία της γερμανικής πρωτεύουσας, αναζητήθηκαν διέξοδα από την πολύπλευρη κρίση της Ευρώπης και εναλλακτικές κατά της πολιτικής της αυστηρής λιτότητας, του κοινωνικού αποκλεισμού και των οικονομικών ανισοτήτων.


Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάλεσε την Αριστερά σε ενότητα. Αναφερόμενος στη δεκαετία του ΄30 υπενθύμισε ότι τότε δεν κατέστη δυνατή «η συγκρότηση μιας συμμαχία κατά της Δεξιάς». Δεν επιτρέπεται να επαναλάβουμε αυτό το λάθος, τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

Σημαντικό για την επίτευξή της είναι να συνεργαστούν οι μαρξιστές και οι υπέρμαχοι της ελευθερίας, οι Πράσινοι και οι προοδευτικοί του Κέντρου. Όπως είπε, η εναλλακτική πρόταση στην κυρίαρχη πολιτική, η οποία οδηγεί πιο βαθιά στην οικονομική κρίση και ξυπνά τα φαντάσματα του παρελθόντος, θα αποτελείται από πολλά χρώματα.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

Εν όψει των σημερινών τοπικών εκλογών για τη Γερουσία στο Βερολίνο, η συμπρόεδρος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Κάτια Κίπινγκ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να μην παγιδευτούν οι πολίτες από τους δεξιούς λαϊκιστές και να μην υιοθετήσουν τον τρόπο ερμηνείας των πραγμάτων του Κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD).


Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές όμως, τόνισε, η δυσαρέσκεια των πολιτών θα κατευθύνεται προς τα δεξιά. Η αριστερή πολιτικός, όπως ακολούθως και ο κ. Λέντερερ, υπογράμμισε ότι η Αριστερά πρέπει να φέρει ξανά την ελπίδα.


Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) στο Βερολίνο, Κλάους Λέντερερ, επεσήμανε τον κίνδυνο της επιστροφής της πολιτικής η οποία θέλει να τοποθετούμε ή να υψώνουμε εθνικά «σκιάχτρα και φράχτες». Αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τη λύση, τόνισε.



νεου φαληρου 6 ρεντης

συνθετη μεθοδος των τριων παραδειγμα

συνθετη μεθοδος των τριων παραδειγμα

Αυτό που είδε στην αναζήτηση είναι κάτι που θα θυμάται για όλη της ζωή. Φωτογραφίες της από το Facebook είχαν διαρρεύσει σε σάιτ με πορνό ενώ σε κάποιες σελίδες είχε γίνει επεξεργασία και το πρόσωπό της εμφανιζόταν σε άκρως ακατάλληλες εικόνες.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

Σαν να μην έφτανε αυτό, άγνωστοι είχαν διαρρεύσει το όνομά της και την διεύθυνσή της.


Ήταν μόλις 18 ετών την εποχή εκείνη και σπούδαζε νομική και σήμερα, στην ηλικία των 23 μιλά δημόσια για την περιπέτειά της. Όπως είπε η νεαρή στο news.com. au: «Πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το συναίσθημά μου όταν είδα τις φωτογραφίες αυτές. Ήταν τόσο βίαιο, σαν κάποιος να παραβιάζει την ιδιωτικότητα και την αξιοπρέπειά σου».


27658068 1202465899885470 2458879641162430094 n


δουλεια χαλκιδικη

Facebook: Noelle Martin


Μεταξύ άλλων οι φωτογραφίες της είχαν χρησιμοποιηθεί και σε εξώφυλλα γραφικών ταινιών, κάτι που την έκανε να απευθυνθεί στις Αρχές, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει άκρη και όπως ισχυρίζεται, οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν θα έπρεπε να είχε ανεβάσει εξ αρχής εικόνες στο διαδίκτυο.


Capture


Μία από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και είναι αποτέλεσμα Photoshop


Η Νοέλ έκανε γνωστή την ιστορία της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και σε άλλα θύματα που έχουν πέσει θύματα στο διαδίκτυο με αντίστοιχο τρόπο λέγοντας πως τα άτομα αυτά δεν πρέπει να επιτρέψουν σε κανέναν να τους κακομεταχειριστεί, πρέπει να απευθυνθούν στους ειδικούς και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, όπως έκανε και η ίδια.



συνθετη μεθοδος των τριων παραδειγμα
υβριδια λαχανικων

φαρμακευτικός σύλλογος θεσσαλονίκης

επιτοκιο καταναλωτικου δανειου πειραιως
φαρμακευτικός σύλλογος θεσσαλονίκης
φαρμακευτικός σύλλογος θεσσαλονίκης

Άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση:


Αττική


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


κεντρο κεφαλαλγιας αθηνα

Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία οπού θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 18 έως 32 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 20 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας οπού υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειότερα τμήματα.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

ψωμι ολικης πολυσπορο

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
λεβεντης υπουργος οικονομικων
Προσλήψεις: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους δασοπυροσβέστες

Ξεκίνησε σήμερα 21/05/2018 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.


Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 31/05/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο πλαίσιο του προγράμματος για την αντιπυρική προστασία των δασών θα προσληφθούν δασοπόνοι, φύλακες, ειδικοί δασικής προστασίας, εργάτες, γεωτεχνικοί, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, διοικητικοί υπάλληλοι - λογιστές κ. α. Ειδικότητες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ θα τοποθετηθούν σε όλες τις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία της χώρας, όπως επίσης και στο υπουργείο Περιβάλλοντος.


ψωμι ολικης πολυσπορο

Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις 8μηνης διάρκειας, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι ωφελούμενοι θα απασχοληθούν στον τομέα της αντιπυρικής προστασίας – καθαρισμός, προφύλαξη, προστασία – και όχι της δασοπυρόσβεσης.

Η κατανομή των θέσεων έχει γίνει με συνδυασμό κριτηρίων όπως η επικινδυνότητα και η έκταση των περιοχών, η συσσωρευμένη βιομάζα κ. α.

Ειδική πρόνοια έχει ληφθεί για προστατευόμενες περιοχές όπως Εθνικοί Δρυμοί. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση για τις θεματικές της εκπαίδευσης των ωφελουμένων από τα δασαρχεία, ενώ η επαγγελματική εμπειρία που θα αποκομίσουν θα αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ και του Πράσινου Ταμείου και σχεδιάστηκε από κοινού από το Υπουγείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στην προστασία των δασικών εκτάσεων της χώρας από πυρκαγιές, αλλά και στη διαχείριση των ήδη καμένων περιοχών προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών. Επιπλέον με την επίβλεψη των δασαρχείων θα εκπονήσουν οικολογικές δράσεις προστασίας της βιοποικιλότητας των Δασών με σκοπό την ανάπτυξη και τη διατήρηση βιώσιμων πληθυσμών και οικοσυστημάτων.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι της Δημόσιας Πρόσκλησης, Nο 4/2018 και μέχρι τρεις Επιβλέποντες Φορείς ή/και Υπηρεσίες Τοποθέτησης.

Οι δυνητικά ωφελούμενοι άνεργοι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, υποχρεούνται να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ - Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα εξής οκτώ αντικειμενικά κριτήρια μοριοδότησης:

1. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες, το οποίο διπλασιάζεται για τους ανέργους αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών
2. Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της ανωτέρω κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες
3. Αναπηρία ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω
4. Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό
5. Ηλικία
6. Αριθμός ανήλικων τέκνων
7. Γονέας προστατευόμενου ή προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, ανηλίκων ή και ενηλίκων, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω
8. Ιδιότητα δικαιούχου του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ)

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων προέρχονται από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ και αντλούνται αυτεπάγγελτα από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).


Προσλήψεις: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους δασοπυροσβέστες
01
Προσλήψεις: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τους δασοπυροσβέστες

ψωμι ολικης πολυσπορο
κατεψυγμενα ειδη ζυμης

Thursday, May 30, 2019

παρασκευη πολυσπορου ψωμιου

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
παρασκευη πολυσπορου ψωμιου
παρασκευη πολυσπορου ψωμιου

Πρόκειται για τις οδούς Αγάθωνος και Καρόρη (μέχρι την οδό Βορέου), που μέχρι τώρα ήταν πεζόδρομοι μόνο στα χαρτιά.


Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι «η εξέλιξη των θεσμοθετημένων, εδώ και πολλά χρόνια, πεζόδρομων σε πραγματικούς πεζόδρομους, είναι μία πρώτη παρέμβαση με στόχο τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του δημόσιου χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι».


Ακόμη υπογραμμίζει ότι οι έως τώρα πεζοδρομήσεις στο Εμπορικό Τρίγωνο έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πολιτών, των επιχειρηματιών και εμπόρων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καθώς και των επισκεπτών.


μαθηματική εταιρεία παράρτημα θεσσαλονίκης


ταβερνα τραπεζουντα καλλιθεα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

αλλαγή και πάσης ελλάδος

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ESM είναι σήμερα διακυβερνητικός οργανισμός δηλαδή δεν διέπεται από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη και λογοδοτεί μόνον στους μετόχους του που είναι τα κράτη της ευρωζώνης, τα οποία όμως έχουν διαφορετικά δικαιώματα ψήφου και δεν αποφασίζουν με την ίδια βαρύτητα.


ταινιες τρομου ελληνικους υποτιτλους

αλλαγή και πάσης ελλάδος

Η Γερμανία διαθέτει το 27%, η Γαλλία το 20%, η Ιταλία το 18%, η Ισπανία το 11% και η Ελλάδα μόλις το 2,8% των δικαιωμάτων ψήφου. Ουσιαστικά η θέση της ΕΚΤ για υπαγωγή του ESM στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη συνεπάγεται πως η Κεντρική Τράπεζα θεωρεί πως ο Μηχανισμός θα πρέπει να μην «άγεται και φέρεται» από τις επιδιώξεις των μεγαλομετόχων του.


αλλαγή και πάσης ελλάδος

Ειδικότερα, την 1η Φεβρουαρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έλαβε από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αίτημα για γνωμοδότηση σχετικά με πρόταση κανονισμού του Συμβουλίου για την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου. Η αρμοδιότητα της ΕΚΤ για διατύπωση γνώμης βασίζεται στα άρθρα 127 παράγραφος 4 και 282 παράγραφος 5 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι ο προτεινόμενος κανονισμός έχει σχέση με τον πρωταρχικό στόχο του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών για τη διατήρηση της σταθερότητας των τιμών.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Η ΕΚΤ στην γνωμοδότησή της υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «να φέρει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας εντός του νομικού πλαισίου της Ένωσης». Επικαλείται δε προς τούτο την έκθεση των πέντε προέδρων για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, η οποία εκπονήθηκε από τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωομάδας και της ΕΚΤ.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

Σύμφωνα με την ΕΚΤ η θεσμοθέτηση ου ESM ως οργάνου της Ένωσης θα του επέτρεπε να επιτύχει καλύτερα τον στόχο του, ήτοι τη διαφύλαξη της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της ζώνης του ευρώ, καθώς και των κρατών μελών που συμμετέχουν στην τραπεζική ένωση. Η ΕΚΤ σημειώνει επίσης ότι σε περίπτωση που ο ESM παραμείνει όπως έχει δηλαδή εκτός της ενωσιακής έννομης τάξης ως διακυβερνητικό όργανο, οποιαδήποτε μελλοντική συζήτηση σχετικά με τα καθήκοντα που θα μπορούσε να του ανατεθούν στον τομέα της οικονομικής διακυβέρνησης θα πρέπει να σέβεται τις υφιστάμενες αρμοδιότητες που ανατίθενται στην ΕΕ και σύμφωνα με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η ΕΚΤ υπογραμμίζει ότι ο προτεινόμενος κανονισμός είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα και ότι η περαιτέρω μεταρρύθμιση του ESM είναι απαραίτητη. Στη βάση αυτή προτείνει να ενισχυθούν τα χρηματοδοτικά μέσα για την επίτευξη των στόχων του και την εκπλήρωση των καθηκόντων του Μηχανισμού.


Ειδικότερα, υποστηρίζει πως πρέπει να βελτιωθούν τα μέσα προληπτικής χρηματοδοτικής συνδρομής, με επαρκείς όρους, προκειμένου να συμβάλουν καλύτερα στην πρόληψη των κρίσεων, αλλά και να ενισχυθούν οι ρυθμίσεις διακυβέρνησης του ESM, προκειμένου να επιτευχθούν ταχείες και αξιόπιστες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, με βάση ανεξάρτητες τεχνικές συμβουλές υψηλής ποιότητας.


Τέλος, η ΕΚΤ κρατά αποστάσεις από την επιλογή της Κομισιόν για μετονομασία του ESM σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο και αναφέρει πως μπορεί το προτεινόμενο νέο όνομα να έχει εμπνευστεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ωστόσο, το ΔΝΤ ιδρύθηκε υπό διαφορετικές συνθήκες και με διαφορετικούς στόχους.



επεκταση μνημησ σε iphone

φαρ ψρυ 3

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html
αποτελεσματα προκηρυξης δεδδηε
φαρ ψρυ 3

Σύμφωνα με το νέο, συγκλονιστικό βιβλίο «The Boys in the Cave» («Τα Αγόρια στο Σπήλαιο») του Matt Gutman, δύο από τα δώδεκα παιδιά παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους κατά τη ριψοκίνδυνη διάσωση. Ένα εκ των δύο, ο «Night» («Νύχτα) όπως τον αποκαλούν, εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι διασώστες χρειάστηκε να τον επαναφέρουν στη ζωή ξανά και ξανά.


Το δεύτερο παιδί, ο 13χρονος «Pong» όπως τον φωνάζουν, έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο λόγω υποθερμίας. Επέζησε λόγω του διασώστη του, ο οποίος τον έσφιγγε στην αγκαλιά του, προκειμένου να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματός του, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο.


Τις ημέρες της διάσωσης, όπως αναφέρει η New York Post, οι ειδικοί υπολόγιζαν πως μόνο δύο ή τρία αγόρια θα κατάφερναν να βγουν ζωντανά από τη σπηλιά - «εφιάλτη»…


χοιρινη τηγανια με μανιταρια αργυρω



φαρ ψρυ 3
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

Αυτό προκύπτει από μια νέα έρευνα, με επικεφαλής τη δρα Δήμητρα Φουντά, κύρια ερευνήτρια του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό θεωρητικής και εφαρμοσμένης κλιματολογίας «Theoretical and Applied Climatology» και η οποία παρουσιάζει τις διαχρονικές μεταβολές της νέφωσης στην Αθήνα (1882-2012).


γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ

Ωστόσο, η αύξηση δεν είναι η ίδια σε όλα τα είδη των νεφών. Ιδιαίτερα από τα μέσα του 20ου αιώνα και έπειτα, σημειώνεται σημαντική αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης των χαμηλών νεφών (σε ύψος έως 2.000 μέτρων) και των υψηλών (άνω των 6.000 μέτρων), σε αντίθεση με τα μεσαία νέφη σε ύψη 2.000 έως 6.000 μέτρων, που έχουν παρουσιάσει μείωση. Η αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης των υψηλών νεφών παρατηρείται σε παγκόσμια κλίμακα και αποδίδεται, μεταξύ άλλων, στη συνεχή αύξηση του αριθμού των αεροπορικών πτήσεων.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

4580050
Πηγή: Eurokinissi


Τα νέφη που εμφανίζονται πλέον συχνότερα στον Αττικό ουρανό, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι οι σωρείτες (Cumulus) και οι θύσσανοι (Cirrus) το καλοκαίρι, καθώς και οι στρωματοσωρείτες (Stratocumulus) το χειμώνα. Παρατηρείται επίσης μείωση στη συχνότητα επικράτησης των χαμηλών στρωματόμορφων νεφών και αύξηση στην επικράτηση των νεφών «κατακόρυφης ανάπτυξης» (convective), κάτι που έχει καταγραφεί και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Οι αλλαγές αυτές, κατά τους επιστήμονες, είναι πιθανό να συνδέονται με την αστικοποίηση, επηρεάζοντας τη συχνότητα και την ένταση των βροχοπτώσεων.


Τα νέφη, σύμφωνα με τη μελέτη, είναι ένας από τις πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κλίμα, αφού ελέγχουν σε μεγάλο ποσοστό την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία και την ακτινοβολία που εκπέμπει η Γη προς την ατμόσφαιρα. Όχι μόνο η έκταση της νέφωσης αλλά και το είδος των νεφών παίζουν ρόλο, επειδή επιδρούν με διαφορετικό τρόπο στο ενεργειακό ισοζύγιο ανάμεσα στη Γη και την ατμόσφαιρα.


Ανάλογα με το σχήμα τους, τη σύνθεσή τους και το ύψος τους, τα σύννεφα μπορούν να προκαλέσουν ψύξη (κυρίως) ή θέρμανση στον πλανήτη. Ιδίως τα χαμηλά και «παχιά» νέφη, όπως οι «στρωματοσωρείτες» μειώνουν σημαντικά την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία ελαττώνοντας έτσι τη θερμοκρασία. Αντίθετα, τα αραιά νέφη σε μεγαλύτερα ύψη, όπως οι ‘θύσσανοι', λειτουργούν ως «αέρια του θερμοκηπίου» και ανεβάζουν τη θερμοκρασία.


Μετά τη δεκαετία του 1970 σημαντικές πληροφορίες για τα σύννεφα παρέχουν οι δορυφόροι, ενώ παλαιότερα, σύμφωνα με την κα Φουντά, οι ανθρώπινες παρατηρήσεις αποτελούν τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για τις μεταβολές της νέφωσης και τους τύπους των νεφών. Οι πολυετείς χρονοσειρές νέφωσης, π. χ. σε βάθος ενός αιώνα, σπανίζουν παγκοσμίως.


Η Αθήνα είναι από τις λίγες περιοχές στον πλανήτη με συνεχείς παρατηρήσεις νέφωσης από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα, οι οποίες πραγματοποιούνται από το ΕΑΑ στο Λόφο των Νυμφών στο Θησείο. Οι παρατηρήσεις αυτές αποτελούν μέρος του ιστορικού κλιματικού αρχείου του Αστεροσκοπείου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, περιλαμβάνοντας καταγραφή του ποσοστού νεφοκάλυψης και των διαφόρων ειδών νεφών στον ουρανό.


Στη μελέτη συμμετείχαν επίσης ο καθηγητής Παναγιώτης Νάστος (Εργαστήριο Κλιματολογίας & Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ), ο Φραγκίσκος Πιέρος (ΕΑΑ) και ο επίκουρος καθηγητής Αναστάσης Καλημέρης (Τμήμα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος ΤΕΙ Ιονίων Νήσων).




γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ
στρεπτοκοκκος αμυγδαλες παιδια
συρομενα αλουμινιου

γεφυρα του γαλατα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
απαντηση στην εκθεση 2015

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Τουσκ έστειλε σχετική επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, ενόψει της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη.


Σύμφωνα με αυτήν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα ορίσει προθεσμία έξι μηνών στους ηγέτες της ΕΕ προκειμένου να καταλήξουν σε ομόφωνη συμφωνία για μεταρρυθμίσεις του ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, ο ίδιος θα προτείνει εναλλακτικές προτάσεις.

Στην ουσία, η αναφορά αυτή θα μπορούσε να παραπέμπει και σε κατάργηση των υποχρεωτικών ποσοστώσεων τις οποίες αρνούνται να υλοποιήσουν η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία, με αποτέλεσμα να έχουν παραπεμφθεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο από την Κομισιόν.


«Μόνο τα κράτη μέλη είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κρίση της μετανάστευσης», λέει η επιστολή του Τουσκ. «Ο ρόλος της ΕΕ είναι να προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της με όλους τους δυνατούς τρόπους για να βοηθήσει τα κράτη μέλη να χειριστούν τη μεταναστευτική κρίση. Ωστόσο, η ΕΕ δεν έχει ούτε την ικανότητα ούτε τις νομικές δυνατότητες να αντικαταστήσει τα κράτη μέλη», σημειώνει.


γεφυρα του γαλατα

Θα παροτρύνει επίσης τους ηγέτες της ΕΕ να δαπανήσουν περισσότερα για προγράμματα που αποσκοπούν στη διατήρηση των προσφύγων και των ενδεχόμενων μεταναστών εκτός Ευρώπης, όπως € 3 δισ. για τους πρόσφυγες από τη Συρία στην Τουρκία.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

Η πρόταση του Τουσκ, ωστόσο, είναι πιθανό να συναντήσει αντιδράσεις από τα άλλα σώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ αυτών της ευρωπαϊκής επιτροπής, αναφέρει το δημοσίευμα.


Ένας διπλωμάτης της ΕΕ, ανέφερε ότι ορισμένα κράτη μέλη εκπλήσσονται από την επιστολή του Τουσκ «επειδή δεν φαίνεται να είναι σε συγχρονισμό» με την εργασία που ανέλαβαν οι υπουργοί εσωτερικών που εργάζονται στον φάκελο που αφορά το θέμα της προσφυγικής κρίσης.




γεφυρα του γαλατα
ικαριακή ραδιοφωνία 92.8 fm

νοσοκομειο καλλιθεα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
νοσοκομειο καλλιθεα

Δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το έγκλημα στην πόλη Μαντσαούρ, σύμφωνα με την αστυνομία. Το θύμα νοσηλεύεται και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ανακοίνωσαν γιατροί.


νοσοκομειο καλλιθεα

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι εισήγαγε τη θανατική ποινή για τον βιασμό κοριτσιών κάτω των 12 ετών και αυστηροποίησε την ποινή για τους δράστες τα θύματα των οποίων είναι κάτω των 16 μετά τους βιασμούς μιας οκτάχρονης και μιας νεαρής γυναίκας σε δύο κρατίδια όπου κυβερνά το κόμμα του νωρίτερα μέσα στο χρόνο.


πρίαμος ιωαννίδης

Το 2016 καταγράφηκαν 40.000 βιασμοί στην Ινδία και τα θύματα, στο 40% των περιπτώσεων αυτών, ήταν παιδιά. Καθημερινά οι εφημερίδες δημοσιεύουν νέα περιστατικά σεξουαλικής βίας εις βάρος γυναικών.


δαντελα κομμενη για μπομπονιερες

Στο Μαντσαούρ, το επτάχρονο κορίτσι περίμενε να περάσουν να την πάρουν οι γονείς της από το σχολείο, οι οποίοι είχαν καθυστερήσει, ανακοίνωσε η αστυνομία. Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων την δείχνει να απομακρύνεται μαζί με έναν από τους κατηγορούμενους.


19727243
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/RAJAT GUPTA



https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

μοντελισμος για αρχαριους

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html
μοντελισμος για αρχαριους

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της αποστολής στην πρεσβεία του Καναδά στο Πεκίνο Τζιμ Νίκελ θα εκπροσωπεί στο εξής τον Καναδά στην Κίνα ως επιτετραμμένος.


σκανδαλα μαρινακη

Μετά τη σύλληψη στο Βανκούβερ της οικονομικής διευθύντριας του κινεζικού ομίλου τηλεπικοινωνιών Huawei, Μενγκ Ουάνγκζου, την 1η Δεκεμβρίου, οι σχέσεις μεταξύ της Οτάβας και του Πεκίνου δεν σταματούν να επιδεινώνονται.


Την Τετάρτη, ενώ μιλούσε ενώπιον Κινέζων δημοσιογράφων κοντά στο Τορόντο, ο Μακ Κάλομ είπε ότι η υπεράσπιση της Κινέζας, της κόρης του ιδρυτής της Huawei, διέθετε έναν «πολύ ισχυρό φάκελο» για να αντιταχθεί στην έκδοσή της. Ο Μακ Κάλομ απαρίθμησε αρκετά σημεία τα οποία κατά τη γνώμη του συνηγορούσαν υπέρ της, αναφέροντας κυρίως την «πολιτική εμπλοκή του Ντόναλντ Τραμπ» στην υπόθεση.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

μοντελισμος για αρχαριους

Αυτές οι μη διπλωματικές δηλώσεις προκάλεσαν μεγάλο θόρυβο στον Καναδά, με τον αρχηγό της συντηρητικής αντιπολίτευσης 'Αντριου Σιρ να ζητεί από τον Τζάστιν Τριντό ακόμη και την αποπομπή του διπλωμάτη. Ο τελευταίος χρειάστηκε να ανακαλέσει την Πέμπτη λέγοντας ότι «δεν είχε εκφραστεί σωστά» και ότι λυπόταν για τις δηλώσεις του.


γλωσσα δ δημοτικου ενοτητα 6 τεστ

Σύμφωνα με καναδική εφημερίδα, ο πρεσβευτής δήλωσε επίσης την Παρασκευή (25/1), στο περιθώριο ενός φιλανθρωπικού δείπνου, ότι θα ήταν «πολύ καλό για τον Καναδά» εάν η Ουάσινγκτον παραιτείτο από το αίτημα για την έκδοση της κυρίας Ουάνγκζου.


Η Μενγκ Ουάνγκζου, ελεύθερη υπό επιτήρηση από τις αρχές Δεκεμβρίου στο Βανκούβερ όπου διαθέτει δύο πολυτελείς κατοικίες, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Καναδού δικαστή στις 6 Φεβρουαρίου για μια πρώτη ακρόαση στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης που κινήθηκε από τις ΗΠΑ.


η μαριχουανα τησ μαμασ ειναι πιο γλυκια

ενοικιαζομενα σπιτια θεσσαλονικη βασιλισσης ολγας
η μαριχουανα τησ μαμασ ειναι πιο γλυκια

«Με τη δύναμη που μας έδωσε η συμμετοχή του κόσμου, προχωράμε, όλοι μαζί, άμεσα στην οργάνωση του νέου πολιτικού φορέα» σημειώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα RealNews, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα είναι «η ενοποίηση του πολιτικού μας αφηγήματος, του προγραμματικού μας λόγου και ο συντονισμός της κοινοβουλευτικής μας δράσης».


πηλος για μαλλια πως χρησιμοποιειται

Αναφερόμενη σε πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες λέει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στις ευρωπαϊκές προοδευτικές δυνάμεις» και πως «ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε την εθνική συνεννόηση και ασκεί διχαστικές πολιτικές».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

η μαριχουανα τησ μαμασ ειναι πιο γλυκια

Σημειώνει ότι «οι δυνάμεις της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας προσπαθούν να απαντήσουν στα σύγχρονα προβλήματα των χωρών τους και της ΕΕ με νέες προτάσεις από τη σκοπιά πάντα της υπεράσπισης των μεταπολεμικών κατακτήσεων των λαών της Ευρώπης» και τονίζει πως «χρειάζονται πολιτικές που συγκρούονται με τις πολιτικές της λιτότητας και σηματοδοτούν μια πορεία με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη», πολιτικές που σύμφωνα με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ «είναι ξένες στον κ. Τσίπρα που όσο περνάει ο καιρός αποδεικνύεται ολοένα και πιο ίδιος με τον συγκυβερνήτη του»


Παράλληλα, επισημαίνει ότι «η ΝΔ, η Δεξιά, υπήρξε και εξακολουθεί να είναι και σήμερα ο βασικός ιδεολογικός και πολιτικός μας αντίπαλος», «βρίσκεται στο άλλο άκρο από εμάς στον άξονα μεταξύ προόδου και συντήρησης».


«Είναι άλλο πράγμα η εθνική συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα της χώρας ιδιαίτερα όταν η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές και άλλο η πολιτική συμπόρευση και η κυβερνητική σύμπραξη», επισημαίνει.


Σε αυτό το πλαίσιο αναφέρει πως «έχουμε χαράξει και ακολουθούμε αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική» και «διαμορφώνουμε ένα συγκεκριμένο προοδευτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης», που θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού.


«Εμείς με το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς δημιουργούμε προϋποθέσεις νικηφόρας πορείας για να γίνουμε ισχυρή, πρωταγωνιστική δύναμη. Επαναπατρίζουμε στην ενωμένη Κεντροαριστερά τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου, της δημιουργίας και της αλλαγής. Αλλάζουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και αντιστρέφουμε τα ερωτήματα και τα διλλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ θα κληθούν να απαντήσουν την επομένη των εκλογών αν θέλουν και αν μπορούν να συμβάλλουν στην πολιτική σταθερότητα με ένα πρόγραμμα προοδευτικής διακυβέρνησης», τονίζει η κ. Γεννηματά, ενώ στην ερώτηση αν στις προσεχείς εκλογές θα ήταν ικανοποιημένη «με καθαρή τρίτη θέση», απαντά: «Σίγουρα σήμερα μπορούμε να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα».



https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

κοκκινο σημαδι στον ωμο

τει στερεας ελλαδας λαμια
κοκκινο σημαδι στον ωμο

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ από τη Νταρουσάφακα, που διατήρησε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την μέγιστη διαφορά, με όπλο του την άμυνα αλλά και την κυριαρχία του κάτω από τα καλάθια (20 ριμπάουντς έναντι 14).


κοκκινο σημαδι στον ωμο

3980609
(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)



Milutinov with the block. #7DAYSMagicMoment #DDIOLY pic.twitter.com/G2yOXMaazp


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

leroy merlin κατάλογος χρώματα
— EuroLeague (@EuroLeague) December 2, 2016


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

διαφραγμα εγκυμοσυνη

αρθρο λαφαζανη
διαφραγμα εγκυμοσυνη
διαφραγμα εγκυμοσυνη

Στο επίκεντρο βρέθηκε φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άναψε «φωτιές» αμέσως μετά την λήξη του τελικού, με την διφορούμενη δήλωσή του που άφηνε πολλά υπονοούμενα για πιθανή αποχώρησή του. Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά: «Κριστιάνο μείνε»! Αυτός κάποια στιγμή από το μπαλκόνι του Δημαρχείου όπου είχαν βγει οι θριαμβευτές, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε τον κόσμο, ωστόσο με όσα είπε δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση.


«Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ σήμερα. Εμείς γράψαμε ιστορία και χάρη σε εσάς, που μας υποστηρίζετε συνέχεια. Είναι μια ευτυχισμένη μέρα και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό που πετύχαμε», είπε ο Πορτογάλος άσος και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ζήτω η Ρεάλ»!


Σύμφωνα με την As πάντως, Κριστιάνο Ρονάλντο και Φλορεντίνο Πέρεθ δεν βρίσκονται πολύ μακριά από το «διαζύγιο». Ο πρόεδρος της Ρεάλ τον περασμένο Δεκέμβριο είχε προτείνει στον CR7 αύξηση 9 εκατομμυρίων ευρώ (τώρα κερδίζει 21 εκατομμύρια), αλλά υπό την προϋπόθεση της επίτευξης επιμέρους τίτλων και βραβείων. Αυτή η πρόταση δεν άρεσε καθόλου στον «σούπερ σταρ» της ομάδας, που την θεώρησε προσβλητική και λίγες ημέρες αργότερα, στην απονομή για την «Χρυσή Μπάλα» που κέρδισε ο Κριστιάνο, ήρθαν και τα κολακευτικά σχόλια του Πέρεθ για τον Νεϊμάρ, να ψυχραίνουν κι άλλο τις σχέσεις των δύο πλευρών.


Πολλοί τότε έκαναν λόγο ακόμη και για πιθανή συμφωνία της Ρεάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν, για ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών, αν και κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται στην πορεία.


application of computers

Από τότε βέβαια πέρασαν έξι μήνες. Στο ενδιάμεσο ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει σταματήσει να τονίζει πως δεν μπορεί να φανταστεί την Ρεάλ χωρίς το μεγάλο «αστέρι» της και σίγουρα τα πράγματα θα τεθούν τις επόμενες ημέρες σε νέα βάση. Ωστόσο, όσο το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό, οι φίλαθλοι της ομάδας ανά τον πλανήτη, θα ζουν με την αγωνία!




https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

αμπατζη χριστινα λογοθεραπεια

εταιρεια ανακυκλωσης υπολογιστων
ιδρυματα για παιδια με ειδικες αναγκες θεσσαλονικη
αμπατζη χριστινα λογοθεραπεια

Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων από την 25η Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 μέχρι την 30ή Μαΐου 2018 και ώρα 23:59. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).


Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων - είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html


αμπατζη χριστινα λογοθεραπεια
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

oem θηκες κινητων

Η Αθήνα μαζί με τα προάστιά της ξεχωρίζει κυρίως για δύο λόγους. Από τη μία, είναι - μαζί με το Παρίσι και τη Μαδρίτη - οι ευρωπαϊκές πόλεις όπου περίπου τα δύο τρία των ρύπων (65%) παράγονται από ανθρώπινες δραστηριότητες μέσα στο ίδιο το σύμπλεγμα του ιστορικού κέντρου και των προαστίων, π. χ. λόγω των μετακινήσεων των κατοίκων. Από την άλλη, είναι η πόλη - μαζί με τη Λισαβόνα - που οι ατμοσφαιρικοί ρύποι της επιβαρύνονται λιγότερο (μόνο σε ποσοστό 5% της συνολικής ρύπανσης) από γεωργικές δραστηριότητες πέριξ της πόλης.


ipsen россия

Όπως εκτιμά το JRC, παρόλο που η ατμόσφαιρα σήμερα στην Ευρώπη είναι πολύ πιο καθαρή από ό, τι στο παρελθόν, κάθε χρόνο περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι εξακολουθούν να πεθαίνουν πρόωρα εξαιτίας της κακής ποιότητας του αέρα που εισπνέουν. Οι θάνατοι αυτοί είναι υπερδεκαπλάσιοι σε σχέση με τα θύματα των τροχαίων στην ΕΕ. Εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αναπνευστικές, καρδιολογικές και άλλες παθήσεις λόγω της ρύπανσης του αέρα.


ποπη λαζου

Τα μικροσκοπικά σωματίδια ΡΜ2,5 (με διάμετρο μικρότερη των δύο εκατομμυριοστών του μέτρου), τα διοξείδια του αζώτου και του θείου, ο μόλυβδος και το όζον κοντά στο έδαφος είναι οι κατ' εξοχήν ρύποι του αέρα. Οι πηγές ρύπανσης είναι τόσο ανθρωπογενείς (μετακινήσεις με οχήματα, καύσεις για θέρμανση και μαγείρεμα, βιομηχανικές και αγροτικές δραστηριότητες, πυρκαγιές κ. α.), όσο και φυσικές (σκόνη ερήμων, αλάτι θάλασσας κ. α.).


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

Τα εισπνεόμενα μικροσωματίδια περιλαμβάνουν ανθρωπογενή στερεά και υγρά σωματίδια, σκόνη, καπνό, αιθάλη, γύρη και σωματίδια του εδάφους. Ανάλογα με τις μετεωρολογικές συνθήκες, τα σωματίδια αυτά μπορεί να παραμείνουν στην ατμόσφαιρα έως μία εβδομάδα. Έχει εκτιμηθεί ότι τα σωματίδια ΡΜ2,5 μειώνουν το προσδόκιμο ζωής στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά οκτώ έως δέκα μήνες στις περιοχές των οποίων η ατμόσφαιρα έχει επιβαρυνθεί περισσότερο.


Ο νέος Άτλας καταγράφει την κατάσταση της ατμόσφαιρας σε 150 πόλεις με πληθυσμό άνω των 50.000 κατοίκων και με πυκνότητα πληθυσμού άνω των 1.500 κατοίκων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.


rypansiathina
rypansithess


Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι σχεδόν όλες οι πόλεις του Άτλαντα έχουν μέσα επίπεδα σωματιδίων (ΡΜ2,5) πάνω από τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (δέκα μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα). Μόνο η Στοκχόλμη η Γλασκώβη, το Ταλίν, το Ελσίνκι, το Γκέτεμποργκ, η Γένοβα και το Κλερμόν-Φεράν βρίσκονται κάτω από αυτά όρια.


Σε ορισμένες πόλεις τα μέσα ετήσια επίπεδα μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα ξεπερνούν κατά πολύ τον ετήσιο ευρωπαϊκό στόχο των 25 μg/m3. Μεταξύ αυτών είναι το Κατοβίτσε, το Πόζναν, το Λοτζ και η Κρακοβία στην Πολωνία, η Σόφια και το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) στη Βουλγαρία, η Οστράβα στην Τσεχία και η Μπρέσκια στην Ιταλία.


Οι ανθρώπινες δραστηριότητες στο ιστορικό κέντρο των πόλεων συμβάλλουν περίπου κατά το ένα τέταρτο (26%) στη συνολική ρύπανση του αέρα τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στο Μιλάνο (57%), στο Παρίσι (56%) και στη Μαδρίτη (52%).


Η Αθήνα και τα προάστιά της


Αν ληφθούν υπόψη και τα προάστια γύρω από το κέντρο της πόλης, τότε το ποσοστό στη συνολική ρύπανση των ευρωπαϊκών πόλεων αυξάνεται στο 31% κατά μέσο όρο. Τη μεγαλύτερη συμβολή στη συνολική αστική ρύπανση έχει το σύμπλεγμα ιστορικού κέντρου-προαστίων στο Παρίσι (66%), στη Μαδρίτη (65%), στην Αθήνα (65%), στο Τορίνο (63%) και στο Μιλάνο (63%). Αντίθετα, το μικρότερο ποσοστό παρατηρείται στη Λευκωσία (6%), στη Χάγη (7%) και στη Λεμεσό (8%).


Ειδικότερα η ρύπανση από την κίνηση και τις εξατμίσεις των οχημάτων ευθύνεται κατά μέσο όρο κατά 14% για την επιβάρυνση του αέρα των ευρωπαϊκών πόλεων. Η συμβολή των ρύπων από τις εξατμίσεις είναι μεγαλύτερη στη Μαδρίτη (39%) και στο Παρίσι (29%). Το μικρότερο πρόβλημα τέτοιου είδους έχουν η Βαλέτα της Μάλτας (2%), η Λεμεσός (2%) και η Λευκωσία (2%).




oem θηκες κινητων
oem θηκες κινητων
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

πατρον για ελεφαντα

καθαρίζω κοιλια αρνισια

Στο ένα πλοίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού ναυσιπλοΐας Rosmorrechflot.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη στο ένα πλοίο. Στην συνέχεια η φωτιά μεταδόθηκε στο δεύτερο. Αυτή την στιγμή σπεύδει ρυμουλκό διάσωσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού.


Ο οργανισμός Rosmorrechflot ανακοίνωσε ότι στα πλοία βρίσκονται 17 και 14 άτομα αντίστοιχα.


Tο πλήρωμα του ενός πλοίου (Kandi) αποτελείται από 17 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι Τούρκοι και οι οκτώ Ινδοί. Το πλήρωμα του δεύτερου πλοίου (Maestro) αποτελείται από 14 άτομα, εκ των οποίων οι επτά είναι Τούρκοι και οι επτα Ινδοί.


βοδινο λιπος

πατρον για ελεφαντα

Ο διευθυντής των "Θαλασσίων λιμένων της Κριμαίας" Αλεξέι Βολκόφ δήλωσε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την ναυσιπλοΐα στενά του Κέρτς και το κανάλι Ενικάλσκι.





πατρον για ελεφαντα
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

κοκκινα σπυρακια σε μωρο

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html
τεχνικο επιμελητηριο ναξου
Τραγωδία στην Ηλεία: Ένας νεκρός μετά από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο (pics)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Ε. Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου όταν κάτω από άγνωστες - μέχρι στιγμής - συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός 70χρονου στο κεφάλι και τα κάτω άκρα.


η τζινα κατι μαγειρευει

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: patrisnews.gr



κοκκινα σπυρακια σε μωρο
κοκκινα σπυρακια σε μωρο

shonen jump в россии

πολυωνυμα ασκησεις β λυκειου
shonen jump в россии

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

Αττική


καιρός: παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


προθεσμια υποβολη δηλωσεων 2016

Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία έως τις απογευματινές ώρες.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



shonen jump в россии
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

προστατευόμενα μέλη κοινωνικο μερισμα

αννα αλμπανη βλεφαριδες

Όπως πρώτο αποκαλύπτει το CNN Greece ο 29χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κι έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει και άλλα τρομοπακέτα, ενώ οι Αρχές κάνουν λόγο για πλούσιο υλικό, όπλα και εκρηκτικά, που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του.


Πρόκειται για άτομο το οποίο είχε συλληφθεί στο παρελθόν για επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ είχε εκδηλώσει την αλληλεγγύη του σε μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.


Ο 29χρονος, που οπλοφορούσε όταν συνελήφθη, είχε νοικιάσει το σπίτι στην οδό Αλκαμένους, πίσω από την ΑΣΟΕΕ, με πλαστά στοιχεία.


Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης το απόγευμα της 25ης Μαΐου, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο όχημα στο οποίο επέβαινε, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη.


Η έκρηξη σημειώθηκε σε φάκελο που ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο πρώην πρωθυπουργός και δύο υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος που τον συνόδευαν.


Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Μάρτιο του 2017, ένα πακέτο με εκρηκτικά βρέθηκε στην αλληλογραφία του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.




προστατευόμενα μέλη κοινωνικο μερισμα
προστατευόμενα μέλη κοινωνικο μερισμα
γλυκο με φιλαδελφεια και νουτελα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

πως να κανεις χαλαρες μπουκλες με ισιωτικη

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
χρυση αυγη φουντουλησ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Διοίκηση κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά από αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ ΠΝΟ και Συνεδρίου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2018.


πως να κανεις χαλαρες μπουκλες με ισιωτικη

Στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ σημειώνει: «Ο ΣEEN, ακολουθώντας αθέμιτη τακτική κωλυσιεργίας και αρνούμενος να χορηγήσει αύξηση στους μισθούς των ναυτεργατών στις παραπάνω Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για επτά συνεχόμενα χρόνια, δήλωσε στην Ομοσπονδία ανερυθρίαστα ότι τα μέλη του «αδυνατούν» να χορηγήσουν την οποιαδήποτε αύξηση, εμμένοντας στις στείρες διαπραγματευτικές τους θέσεις και οδηγώντας την όλη διαπραγματευτική διαδικασία, με αποκλειστική υπαιτιότητά τους, σε αδιέξοδο».



πως να κανεις χαλαρες μπουκλες με ισιωτικη
διχτυ σκιασης παραλλαγης σκρουτζ

ασβεστιο χορτοφαγια

παιδι ενος ετους τι σκεφτεται

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, εκτιμούν ότι «ο χρόνος μας προσπερνά, με τους στόχους της κυβέρνησης ακόμα να μην είναι ορατοί». Εκτιμούν ότι η αξιολόγηση καθυστερεί απελπιστικά, από παράγοντες «ανεξάρτητους» ουσιαστικά από δημοσιονομικά μέτρα, πλεονάσματα και ρυθμίσεις για το χρέος. Και εξηγούν ότι το καθοριστικό διάστημα για τη χώρα μας ξεκινά από τις 6 Φεβρουαρίου (ημέρα κατά την οποία θα αποφασίσει το ΔΝΤ αν θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Ελλάδας ή όχι) και ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου (ημέρα που συνεδριάζει η ΕΚΤ για να αποφασίσει την ένταξη ή μη της Ελλάδας στο QE) – αν και στην περίπτωση της ΕΚΤ θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες.


Ωστόσο, σύμφωνα με άλλα στελέχη της κυβέρνησης, αυτή η πολιτική ανάλυση επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος, καθώς θεωρεί δεδομένο ότι η Γερμανία, και πιο συγκεκριμένα ο Β. Σόιμπλε, δεν θέλει «αναταραχή» στην Ευρωζώνη ενόψει των γερμανικών εκλογών, το φθινόπωρο, αλλά και των άλλων εκλογικών αναμετρήσεων (Ολλανδία, Γαλλία, πιθανόν και Ιταλία). Και άρα, υποστηρίζει η ανάλυση, ο Σόιμπλε θα υποχωρήσει σε διάφορα θέματα. Ανάλογη, βέβαια, ανάλυση, που αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη, γινόταν και το 2015 όταν κάποιοι πίστευαν ότι η απειλή με Grexit βοηθά την διαπραγμάτευση – τελικά αποδείχθηκε ότι το «Plan B» της κυβέρνησης ήταν το «Plan A» του Σόιμπλε!


Ο Β. Σόιμπλε, εκτιμά συγκεκριμένη «ομάδα» στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει κανέναν πρόβλημα αν πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα – πιθανόν και να το χρησιμοποιήσει στις γερμανικές εκλογές! Και επισημαίνουν ότι η παραδοχή της κυβέρνησης ότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο λειτουργεί υπέρ της διαπραγμάτευσης (κυρίως στα εργασιακά) δεν φαίνεται να ευσταθεί. Επιμένουν, μάλιστα, ότι η ηγεσία της ΕΕ, με πρόσχημα τους «κανόνες που πρέπει να τηρούνται» – και οι οποίοι αλλάζουν κατά το δοκούν...–, δεν αφήνει χώρο όχι για εναλλακτική πολιτική αλλά ούτε για δημοκρατία καθώς η δημοκρατία συνιστά απειλή για τη λιτότητα και τον νεοφιλελευθερισμό.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

Επομένως, αν δεν κλείσει γρήγορα η δεύτερη αξιολόγηση, για να ενταχθεί η χώρα στην Ποσοτική Χαλάρωση (προκειμένου ο δανεισμός επιχειρήσεων να μην έχει υψηλό κόστος), το αδιέξοδο θα επιταθεί και η κυβέρνηση θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και ο «τοίχος» αυτός θα προσφέρει μόνο δυο επιλογές:




ασβεστιο χορτοφαγια
ασβεστιο χορτοφαγια
οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι ebook
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

η τζινα κατι μαγειρευει

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
η τζινα κατι μαγειρευει

Με όπλο την καλή άμυνα (και την εξαιρετική γκολκίπερ Διαμαντοπούλου) η εθνική κυνήγησε από το ξεκίνημα την απαραίτητη νίκη με 3 γκολ διαφορά, που χρειαζόταν απέναντι στην Αυστραλία του πρώην Ομοσπονδιακού Σάκη Κεχαγιά.


σωτηρησ ψυχογιοσ αρχιτεκτονασ

η τζινα κατι μαγειρευει

18256597
(Καταπληκτική εμφάνιση από την Χρ. Δαιμαντοπούλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Szilard Koszticsak)


Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση πήραν δύο φορές προβάδισμα 2 τερμάτων (5-3 και 9-7), με τις Αυστραλέζες όμως να βρίσκουν τρόπο να ξαναμπαίνουν στο ματς εκμεταλλευόμενες το εξαιρετικό τους ποσοστό στην παίκτρια παραπάνω (6/7). Η εθνική έχασε και πέναλτυ με την Πλευρίτου.


18256241
(Η Πλευρίτου (ν.11) σε προσπάθεια της - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Balazs Czagany)


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

Όμως στο φινάλε η εθνική είχε ψυχραιμία και με το καθοριστικό γκολ της Χυδηριώτη 2.14 πριν το τέλος έκανε το 11-8, που κράτησε έως τη λήξη για να πανηγυρίσει την πρωτιά.


Μετά και τη νίκη της Ρωσίς επί του Καζακστάν με 15-6, οι τρεις ομάδες ισοβάθμισαν στους 4 βαθμούς. Όμως η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια έφερε την τελική κατάταξη με την Ελλάδα 1η (+1 γκολ), την Αυστραλία 2η (0) και τη Ρωσία 3η (-1).


18256234
(Δύο γκολ από την Ελευθεριάδου για την εθνική - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Balazs Czagany)


Η Εθνική πέρασε απ ευθείας στα προημιτελικά, όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Α3 (Κίνα)-Β2 (Ισπανία).


Τα 8λεπτα: 2-2, 5-5 (3-3), 8-7 (3-2), 11-8 (3-1)


Τα γκολ της εθνικής: Πλευρίτου 3, Ασημάκη 3, Μανωλιουδάκη 2, Ξενάκη 1, Αβραμίδου 1 Χυδηριώτη 1.


18256239 copy
(Πρώτη σκόρερ της εθνικής η αρχηγός Ασημάκη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Balazs Czagany)



5 το πρωι....θανοσ πετρελησ

Wednesday, May 29, 2019

cecil parkinson obituary

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
cecil parkinson obituary

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αλλαγή της ώρας επηρεάζει το ανθρώπινο βιολογικό ρολόι, με συνέπεια να προκαλείται μικρή σύγχυση στον οργανισμό.


Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά για ορισμένους η αλλαγή της ώρας μπορεί να πυροδοτήσει κάποιο σοβαρό καρδιαγγειακό επεισόδιο.


Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η αλλαγή της ώρας την Κυριακή μπορεί να αυξήσει κατά 25% τον κίνδυνο εγκεφαλικού σε καρκινοπαθείς και κατά 20% σε άτομα άνω των 65 ετών.


Ο κίνδυνος για έμφραγμα μπορεί να είναι αυξημένος κατά 25% την επόμενη Δευτέρα για τους ευάλωτους ανθρώπους.


απλα ελληνικα αργυρουπολη

Μια άλλη μελέτη έχει διαπιστώσει ότι η αλλαγή της ώρας μπορεί να αυξήσει τα τροχαία κατά 17%, καθώς, μεταξύ άλλων, στερεί ύπνο από ανθρώπους που μπορεί ήδη να πάσχουν από αϋπνία.



cecil parkinson obituary
ψυχολογικα θριλερ παλια

τηλεφωνο ελτα πειραια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
τηλεφωνο ελτα πειραια

Ο κ. Πολάκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε ότι «η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα» και ότι «δεν τίθεται θέμα επιστροφής» των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών, καθώς, όπως τόνισε, «η θεωρητική θητεία αυτών έχει λήξει πλέον». Μάλιστα ανέφερε ότι οι εν λόγω διοικητές «απομακρύνθηκαν με τη διαδικασία διπλής αξιολόγησης» και διευκρίνισε ότι «διατηρήσαμε 15 που είχαν θετική αξιολόγηση».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html


bet of the day tennis


ποντος βικι




τηλεφωνο ελτα πειραια

συμφερει το κοινωνικο τιμολογιο

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

«Η κ. Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets. Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας καυστικά ότι «μέχρι τότε» η κυβέρνηση αναμένει να ενημερωθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση εάν η θέση της ΝΔ για εξεύρεση λύσης είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά.


Νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε σχέση με το Σκοπιανό. Εκτίμησε δε, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία προσέρχεται στη διαπραγμάτευση με δυο διαφορετικές θέσεις.


«Η ευθύνη είναι τεράστια. Έχουμε μια κυβέρνηση που πάει στη διαπραγμάτευση με δυο διαφορετικές θέσεις και είναι καταδικασμένη να αποτύχει», είπε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στον ρ/σ Θέμα 104.6, ενώ αναφερόμενη σε σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σημείωσε: «Αυτό που οφείλει να κάνει ο κ. Τζανακόπουλος, είναι να μας πει με ποια θέση διαπραγματεύεται η κυβέρνηση. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Το μείζον θέμα είναι ποια είναι η εθνική θέση».


συμφερει το κοινωνικο τιμολογιο

Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «βαθιά διχασμένη». «Λυπάμαι που το λέω αλλά ένας υπουργός Εξωτερικών δεν έχει εθνική θέση» συμπλήρωσε η ίδια, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «περιμένει να δει την πρόταση της κυβέρνησης».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

σε μια τοση δα στιγμη ραψωδος lyrics

συμφερει το κοινωνικο τιμολογιο

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει μια πρόταση που θα φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα.




γαλλικος ποταμος πληροφοριες

τυπολογιο αλγεβρας β λυκειου

Τζόκερ: Είσαστε έτοιμοι; Αυτό είναι το ιλιγγιώδες ποσό που θα μοιράσει σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου

Κλήρωση Τζόκερ: Για ενδέκατη συνεχόμενη κλήρωση, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ δεν ανέδειξε μεγάλο νικητή με αποτέλεσμα το ποσό που θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση να ανέρχεται σε τουλάχιστον 6.5000.000 ευρώ στην πρώτη μεγάλη κατηγορία!


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

Περισσότερα από 6.500.000 ευρώ περιμένουν τον τυχερό ή τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας του Τζόκερ, στην αποψινή κυριακάτικη κλήρωση μετά το τζακποτ της περασμένης κλήρωσης.


μυτερος αγγλικα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περασμένη κλήρωση βρέθηκε μόλις ένα τυχερό πεντάρι.


αιολος κεντερης δρομολογια 2015

τυπολογιο αλγεβρας β λυκειου

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 1, 15, 26, 30, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 6.

opap

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε μία επιτυχία, στην Καισαριανή, η οποία κερδίζει το ποσό των 225.855,99 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση των δελτίων μπορεί να γίνει μέχρι τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (5/08).

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 29/07/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.



τυπολογιο αλγεβρας β λυκειου
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

αεροπορικα δρομολογια απο ναξο

πεκινο ελλαδα διαφορα ωρας

Ο κ. Καραγλάνης είναι δικηγόρος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με εξειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και από το Νοέμβριο του 2015 υπηρετεί στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών χειριζόμενος θέματα που σχετίζονται με τις τράπεζες, το ΤΧΣ, την κεφαλαιαγορά και τις αποκρατικοποιήσεις.


αεροπορικα δρομολογια απο ναξο

Η τοποθέτηση του συνεργάτη του κ. Τσακαλώτου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αφενός επιλύει ένα σοβαρό κενό που είχε προκαλέσει η παραίτηση του κ. Ζενέλη στις αρχές Αυγούστου, αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να πληροφορείται άμεσα ζητήματα χρηματοπιστωτικού ενδιαφέροντος που διερευνά η Ανεξάρτητη Αρχή.


Πρέπει να σημειωθεί πως η αιφνίδια αποχώρηση του κ. Ζενέλη κατέστησε το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξαμελές, με αποτέλεσμα να μην δύναται να συγκληθεί το ΔΣ της Αρχής, καθώς δεν ήταν σε απαρτία. Αυτό το πρόβλημα πλέον επιλύθηκε.


αεροπορικα δρομολογια απο ναξο

Τέλος, με την τοποθέτηση Καραγλάνη η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα είναι σε θέση να διαπιστώσει το εάν συντρέχουν ή όχι λόγοι ανησυχίας σε σχέση με σοβαρές υποθέσεις χειραγώγησης της αγοράς - ειδικά μάλιστα αξιόποινων που έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα - για τις οποίες ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και για τις οποίες έχουν ζητήσει ενημέρωση οι εισαγγελικές Αρχές.



φοροαπαλλαγη για πρωτη κατοικια
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

ειδικη υπηρεσια εφαρμογης

Μοναδικός υποψήφιος, μετά την αποχώρηση του Σλοβάκου Μάρος Σέφκοβιτς, στις αρχές Νοεμβρίου, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας και νυν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 57 ετών, ορίστηκε διά επευφημιών «κοινός υποψήφιος» της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατικής οικογένειας.


Οι υποστηρικτές του τον χειροκρότησαν θερμά κουνώντας συμβολικά το ψηφοδέλτιό τους κατά το 11ο συνέδριο του ΕΣΚ που διεξήχθη στη Λισαβόνα.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

χριστουγεννιατικη λαμπαδα

«Έχω συνείδηση του φορτίου που βαραίνει τους ώμους μου αλλά με αυτή την οικογένεια πίσω μου πίσω δεν μπορώ να πάρω λάθος δρόμο», δήλωσε ο Τίμερμανς παίρνοντας τον λόγο μετά τον πρωθυπουργό της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ και της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα.


test οδηγησης σηματα υπουργειο

ειδικη υπηρεσια εφαρμογης

Ο Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε από την πλευρά του πως είναι «τιμή» της σοσιαλιστικής ομάδας να εκπροσωπηθεί από τον Τίμερμανς στις προσεχείς ευρωεκλογές, «έναν άνδρα που προασπίζεται όλες τις ελευθερίες».


ειδικη υπηρεσια εφαρμογης

Βαρύ το καθήκον του Τίμερμανς


Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα έχει τώρα ενώπιόν του το βαρύ καθήκον να ηγηθεί των ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, οι οποίοι τιμωρήθηκαν πρόσφατα με κακά εκλογικά αποτελέσματα, σε μια μάχη στην οποία αναμένεται να είναι οι μεγάλοι χαμένοι.


Δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα στο κοινοβούλιο του Στρασβούργου, πίσω από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (δεξιά), το ΕΣΚ πιστώνεται με 140 έδρες στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις τελευταίες προβολές, έναντι 183 του ΕΛΚ, ενώ η πλειοψηφία που απαιτείται προκειμένου να εκλέξει τον υποψήφιό της είναι 353 ψήφοι.


Στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην ηγεσία της Κομισιόν, ο Φρανς Τίμερμανς θα έχει αντίπαλο τον Γερμανό Μάνφρεντ Βέμπερ ο οποίος ορίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου επικεφαλής του ΕΛΚ που κατέχει τον θώκο από το 2004.


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απαιτεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, να υποστηρίξει τον διορισμό στην προεδρία της Επιτροπής του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κερδίσει τις περισσότερες έδρες στις ευρωεκλογές.


Όμως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αρνείται να δεσμευθεί ότι θα σεβαστεί αυτή τη διαδικασία, που ακολουθήθηκε το 2014 για την επιλογή του Γιούνκερ.


ομιλιες κονανου 2017 κυπρος

ομιλιες κονανου 2017 κυπρος
Σεισμός ταρακούνησε τη Ρόδο
EUROKINISSI

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/1) κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Ρόδο.


παγουρι ταπερ

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε στις 22:12 το βράδυ της Τρίτης είχε ένταση 4,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 21 χιλιόμετρα δυτικά της Μαρμαρίδας και στα 44 χιλιόμετρα νότια της Ρόδου, ενώ στο εστιακό βάθος, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ήταν στα 60 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.


μηχανη για ζωγραφικη

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με το επίκεντρο του σεισμού


seismos.jpg
01








Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης

Θέμος Αναστασιάδης: Η γενναία «μάχη» του με τον καρκίνο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



ομιλιες κονανου 2017 κυπρος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

μαχη του βερολινου 1945

μεταφορικη κρονος θεσσαλονικη
μαχη του βερολινου 1945

Air Στεφανίδη


Είναι η κυρίαρχος του επί κοντώ γυναικών και το απέδειξε και στον προκριματικό. Με αυτοπεποίθηση και τον αέρα της καλύτερης, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε τις υπόλοιπες να δοκιμάζουν στα χαμηλότερα ύψη και εκείνη πήγε στο όριο (4.60).


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

μαχη του βερολινου 1945

1 4196296
(Με άνεση πάνω από τα 4.60 η Στεφανίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Tο πέρασε με την πρώτη και έδωσε ραντεβού στον κόσμο για την Κυριακή το βράδυ (21.00). Ήταν η μόνη που επιχείρησε το άλμα στο όριο.


2017 08 04T204406Z 1189263458 UP1ED841LLHL3 RTRMADP 3 ATHLETICS WORLD WPV
(Ένα άλμα χρειάστηκε για τον τελικό η Στεφανίδη - Πηγή: Reuters / Toby Melville)


1 4196295
(Η Στεφανίδη χαιρετά τον κόσμο - Πηγή: Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)


Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, 2η στο Ρίο περνώντας τα 4.55, ενώ η 3η στους Ολυμπιακούς Μακάρτνεϊ έμεινε στα 4.50 με τη 2η και 3 άκυρες στα 4.55 (πέρασε ως 12η).


2017 08 04T203507Z 395616259 UP1ED841L6IJT RTRMADP 3 ATHLETICS WORLD WPV
(Αποκλεισμός σοκ για τη Τζένι Σουρ - Πηγή: Reuters / Dylan Martinez)


Έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός της Αμερικανίδας Τζένι Σουρ, από τις διεκδικήτριες του μεταλλίου, με 3 άκυρες στα 4.55.


(Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του προκριματικού του επί κοντώ γυναικών)


Αποκλείστηκε ο Τεντόγλου


Στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου απέτυχε να μπει στον τελικό με το όριο στα 8.05. Όχι μόνο δεν πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (8.30), αλλά ούτε τα άλματα που του έδωσαν το χρυσό μετάλλιο πριν λίγες ημέρες στο Πανευρωπαϊκό U20 (8.07).


18311984
(Δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του μήκους ο Τεντόγλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / FRANCK ROBICHON)


Με καλύτερο άλμα στα 7.79 (2η προσπάθεια), ένα ακόμη στα 7.70 (1η) και μία άκυρη έμεινε στην 19η θέση της γενικής κατάταξης (με 7.91 ο Αυστραλός Λαπιέρ ήταν ο 12ος του τελικού). Έκπληξη αποτέλεσε και ο αποκλεισμός του χρυσού Ολυμπιονίκη του Ρίο, Αμερικανός Τζεφ Χέντερσον με άλμα μόλις 7.84.


2017 08 04T195814Z 895261716 UP1ED841JH1E1 RTRMADP 3 ATHLETICS WORLD MLJ
(Εκτός τελικού ο Ολυμπιονίκης στο μήκος Τζεφ Χέντερσον - Πηγή: Reuters / Toby Melville)


Η ώρα της Παπαχρήστου


Το πρωί του Σαββάτου είναι η σειρά της Βούλας Παπαχρήστου να διεκδικήσει την είσοδό της στον τελικό του τριπλούν γυναικών. Το όριο των προκριματικών είναι στα 14.20.


1 4194035
(Αισιόδοξη η Βούλα Παπαχρήστου για τον προκριματικό του τριπλούν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Η Παπαχρήστου επέστρεψε σε καλά άλματα και έχει εφέτος άλμα στα 14.24, και σε όλες τις εμφανίσεις της είναι σταθερή κοντά σε αυτή την επίδοση. Το χειμώνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και θέλει να δώσει συνέχεια στις συμμετοχές της σε μεγάλους τελικούς.



ερχεται πολεμοσ με την τουρκια

επιστημης φυσικης αγωγης και αθλητισμου βασεις

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πύραρχος Ανδρέας Ρίζος, από την πύρινη λαίλαπα τυλίχτηκαν στις φλόγες περισσότερα από 100 στρέμματα χορτολιβαδικής γης, ενώ δόθηκε σε κυκλοφορία και ο οδικός περιφερειακός δρόμος.


Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των εναέριων δυνάμεων με καναντέρ και πεζετέλ και της εθελοντικής προσπάθειας που έγινε, η φωτιά οριοθετήθηκε πριν πέσει η νύχτα και οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε αγροτολιβαδικές εκτάσεις, ενώ οι κάτοικοι των Ραχτάδων επέστρεψαν στα σπίτια τους.



επιστημης φυσικης αγωγης και αθλητισμου βασεις
επιστημης φυσικης αγωγης και αθλητισμου βασεις
θεμης ροδης
καδρα αγορα

βενζιναδικα κατερινη

βενζιναδικα κατερινη

Ο δράστης ήταν ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τη σήμανση. «Φοιτούσε στο σχολείο και συνελήφθη» διευκρίνισαν οι πυροσβέστες της πόλης Γκοϊάνια, που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της χώρας.


Νωρίς το μεσημέρι τοπική ώρα, «ένας μαθητής του σχολείου άρχισε να πυροβολεί με ένα περίστροφο σε μια αίθουσα του σχολείου. Δυστυχώς, έξι άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, ο θάνατος δύο εξ αυτών ήταν ακαριαίος» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο TV Globo.


γνωση νηπιο larousse

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο 14χρονος ήταν γιος ενός αστυνομικού και ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ανήκε σε στέλεχος των δυνάμεων επιβολής του νόμου.


Αντιφατικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με την ηλικία των θυμάτων στο ιδιωτικό αυτό σχολείο.


Αρχικά οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι τα παιδιά που σκοτώθηκαν η τραυματίστηκαν ήταν ηλικίας «12-13 ετών», ωστόσο η αστυνομία έκανε γνωστό αργότερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η ηλικία των θυμάτων είναι μεταξύ «11 έως 16 ετών».




βενζιναδικα κατερινη
σοδομα ρωσικο ντοκιμαντερ
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

σωζος παναγιωτης

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
crypton x 135 λαδι

Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις με παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.


Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


εντομοαπωθητικα πριζας

σωζος παναγιωτης

Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανόν στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.


Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Σα βόρεια η ελάχιστη 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.


Θερμοκρασία: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




σωζος παναγιωτης

gold or black dresses

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

Και αυτό, μόλις ένα 24ωρο πριν από τη συνάντησή του με τον Ντιμιτρόφ για να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις συζητήσεις που είχαν σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ της χώρας και ο Νίκος Κοτζιάς.


Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, με την στάση του αυτή ο Ιβάνοφ δηλώνει ότι δεν προτίθεται να υπογράψει τη συμφωνία για το όνομα, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί με απόλυτη πλειοψηφία από το Κοινοβούλιο της πΓΔΜ.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

εθνικό πάρκο κακαντού

η νεα λαμποργκινι

gold or black dresses

Σχετική ανάρτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της πΓΔΜ


gold or black dresses

33873847 819153988282477 1935925361569169408 n


Της ανακοίνωσης είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ ότι υπάρχει επί της αρχής συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.


Οι ανακοινώσεις Ζάεφ


Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ δήλωσε πως η τελική συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα της χώρας του θα επικυρωθεί στο κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα πάει σε δημοψήφισμα.


Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία επί της αρχής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το πρώτο έτος της πρωθυπουργίας του, ο Ζάεφ υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ».


«Υπάρχει συμφωνία επί της αρχής, ενώ οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στην επίσημη και νομική πλευρά της συμφωνίας» τόνισε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια η Ελλάδα θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ ώστε η πΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία.


Ανέφερε δε, ότι σύντομα αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα - κάτι που όπως είπε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί «απόψε, αύριο ή την Παρασκευή».




γαμος βασιλη ψαθα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html
μεσα μεταφορας απεργια σημερα
γαμος βασιλη ψαθα
γαμος βασιλη ψαθα

Είπε ότι η κυβέρνηση πέτυχε τα πλεονάσματα "στύβοντας" τους εργαζόμενους, ενώ «η "δίκαιη ανάπτυξή" σας φέρνει επιπρόσθετα μέτρα το επόμενο διάστημα» και την χαρακτήρισε ως «οικονομικούς εκτελεστές που τσακίζετε εργαζόμενους για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου» προσθέτοντας «γίνεστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων και γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι θα λογοδοτήσετε».

«Το επόμενο διάστημα, για να πετύχετε τα πρωτογενή πλεονάσματα που θέλετε, φέρνετε νέα φοροεπιδρομή σε μισθωτούς, συνταξιούχους, μειώνοντας το αφορολόγητο σε κάτω από 6.000 ευρώ ετησίως. Αναφέρεστε στο 50%+1 λες και δεν γνωρίζετε τίποτα για την εργοδοτική τρομοκρατία σε τόπους δουλειάς και το ρόλο και του κυβερνητικού και του εργοδοτικού συνδικαλισμού», προσέθεσε.


Σημείωσε ακόμα ότι όσο κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ως διατάξεις που επαναφέρουν την κοινωνική δικαιοσύνη, η πραγματικότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη και θρυμματίζει οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβέρνησης να την συγκαλύψει. «Το κεφάλαιο σας ζήτησε να υπονομεύσετε για παράδειγμα, το δικαίωμα στην απεργία, και να το κάνετε πράξη» προσέθεσε, σημειώνοντας ότι «η ουσία στο συγκεκριμένο είναι ότι ξεκινάτε το ξήλωμα του δικαιώματος της απεργίας».





βουλγαρια πολιτικος χαρτης

Tuesday, May 28, 2019

ταχινι με κακαο οφελη

σημαδια μαγειας
χρυσα κωνσταντοπουλου

Ο γιατρός που φέρει το παρατσούκλι Doctor Death και απαιτεί αλλαγή στη νομοθεσία για την ευθανασία παρουσίασε λίγους μήνες πριν τη δική του συσκευή για έναν “ανώδυνο, κομψό επίλογο ζωής”. To ιδιότυπο gadget φέρει τον τίτλο Sarco Machine μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media στην πρεμιέρα του στο Τορόντο.


ταχινι με κακαο οφελη

H συσκευή ευθανασίας που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να τερματίσουν τη ζωή με το πάτημα ενός κουμπιού παρουσιάστηκε σε έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών στο Άμστερνταμ το προηγούμενο σαββατοκύριακο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

Η τρισδιάστατης εκτύπωσης συσκευή που επινοήθηκε από τον Νίτσκε, από μία κάψουλα. Οι πελάτες, μόλις ξαπλώσουν μέσα σε αυτήν, μπορούν να πατήσουν ένα κουμπί, απελευθερώνοντας άζωτο.


Το άτομο σύντομα αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του και πεθαίνει, σύμφωνα με τον Νίτσκε.


Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην ετήσια Funeral Expo στο κέντρο του Άμστερνταμ το Σάββατο, όπου μία συσκευή εικονικής πραγματικότητα επέτρεψε στους επισκέπτες να νιώσουν πώς είναι να βρίσκονται εντός της κάψουλας.


Ο Νίτσκε σχεδιάζει να λανσάρει τη συσκευή του, που κατασκευάζεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή και μπορεί να συναρμολογηθεί οπουδήποτε στον κόσμο, τον επόμενο χρόνο.


drnitschke


REUTERS


Η συσκευή, ωστόσο, έχει προκαλέσει έντονη διαμάχη για την ηθική διάσταση και τις νομικές επιπλοκές του να διαπράττει κανείς αυτοκτονία.


Οργανώσεις που υπερασπίζονται το δικαίωμα στη ζωή προειδοποιούν ότι η συσκευή θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστια αύξηση στις αυτοκτονίες.


Η Νάνσι Βάλκο, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Νοσοκόμων Υπέρ της Ζωής στο Μιζούρι, της οποίας η κόρη αυτοκτόνησε αφού διάβασε ένα βιβλίο για τις "πρακτικές πτυχές της αυτολύτρωσης" δήλωσε στη βρετανική Daily Mail ότι η υποβοηθούμενη αυτοκτονία μπορεί εύκολα να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.


Η ευθανασία διχάζει




ταχινι με κακαο οφελη

παναδες θεραπεια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
παναδες θεραπεια
Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης θα «πνίξει» την Κρήτη

Συστάσεις για την αποφυγή αναπνευστικών προβλημάτων


Υπερβάσεις αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ10 στην Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξουν από σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (16/04) έως και την Τετάρτη (18/04), οπότε και θα υποχωρήσει η σκόνη σταδιακά.


ψυγειο συντηρηση



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης θα υπάρξουν πολύ υψηλές υπερβάσεις λόγω μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, με το φαινόμενο να επηρεάζει ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ως εκ τούτου συστήνεται στα άτομα με αναπνευστικό πρόβλημα ή καρδιοπαθείς καθώς επίσης τα παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών ότι θα πρέπει να αποφύγουν κάθε έντονη σωματική άσκηση - δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές του ανακουφιστικού φαρμάκου. Σε περίπτωση επιμονής των συμπτωμάτων συνιστάται επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.


παναδες θεραπεια


αουτο ντα φε

παρκινγκ ραφηνας

αλμπουμ φωτογραφιων τζαμπο
παρκινγκ ραφηνας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αρχιεπίσκοπος θα παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, με αντικείμενο τον ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας στον ελληνισμό της διασποράς.


παρκινγκ ραφηνας

Είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας έρχεται σε συνεδρίαση της Βουλής και αυτό από μόνο του ως γεγονός έχει ενδιαφέρον.


Την πρόσκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης που φαίνεται να διατηρεί καλές σχέσεις με την Εκκλησία. Στην ίδια συνεδρίαση θα παραστεί και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος.



φαψεβοοκ για κινητα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

ωροσκοπος εβδομαδας

γυναικα υδροχοος με αντρα υδροχοο

«Η εξωτερική μας πολιτική δεν είναι να επεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών», είπε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος του Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος βρίσκεται στην Ελβετία, όπου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.


του φεγγαριού η ασπράδα

Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι αναγνωρίζουν τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης, του μοναδικού κρατικού θεσμού υπό τον έλεγχο της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, ως τον «πρόεδρο εν ενεργεία» της χώρας αυτής, καθώς η δεύτερη θητεία του Μαδούρο αμφισβητείται από τους πολιτικούς αντιπάλους του.


ωροσκοπος εβδομαδας

Η Ουάσινγκτον έχει καταστήσει σαφές ότι «όλες οι επιλογές» είναι πάνω στο τραπέζι σε περίπτωση που ο αρχηγός του κράτους καταφύγει στη χρήση βίας εναντίον των διαδηλωτών της αντιπολίτευσης.


Το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας ανέφερε σε δική του ανακοίνωση ότι η χώρα «θα υποστηρίξει πολιτικά και οικονομικά τη διαδικασία μετάβασης ώστε η δημοκρατία και η κοινωνική ειρήνη να αποκατασταθούν στη Βενεζουέλα».


Την ανακοίνωση αυτή αναπαρήγαγε λίγο αργότερα ο ίδιος ο πρόεδρος Μπολσονάρου μέσω Twitter από το Νταβός. Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας είναι σφοδρός επικριτής της κυβέρνησης του Μαδούρο, την οποία έχει χαρακτηρίσει «δικτατορία».


Για τον στρατηγό των Ενόπλων Δυνάμεων Χαμίλτον Μοουράου, η πολιτική υποστήριξη για την οποία γίνεται λόγος στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών μεταφράζεται «με ακρίβεια στην απόφαση» του προέδρου Μπολσονάρου να αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας.


Η Βραζιλία και η Βενεζουέλα μοιράζονται σύνορα έκτασης 2.200 χιλιομέτρων.


Τα τελευταία τρία χρόνια, πάνω από 100.000 πολίτες της Βενεζουέλας πέρασαν τα σύνορα αυτά, αφού αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους λόγω της βαθιάς οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης.


Ο αντιπρόεδρος της Βραζιλίας διαβεβαίωσε ότι η χώρα του είναι «έτοιμη» για την ενδεχόμενη αύξηση του αριθμού των προσφύγων και των μεταναστών.



ωροσκοπος εβδομαδας
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html