Sunday, March 31, 2019

χαρις αλεξιου δημητρουλα μου

μελισσες πιο δυνατα

Σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, επρόκειτο για μια επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο. Η έκρηξη σημειώθηκε δίπλα σε ένα όχημα του αφγανικού στρατού την ώρα που έφταναν οι στρατιώτες στην τράπεζα για να πάρουν τον μισθό τους.


χαρις αλεξιου δημητρουλα μου

Μεταξύ των νεκρών ήταν τέσσερις πολίτες και τρεις στρατιώτες. Τραυματίστηκαν επίσης 16 πολίτες και τέσσερις στρατιώτες, είπε ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη, Όμαρ Ζουάκ.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Οι Ταλιμπάν έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της επαρχίας Χελμάντ και συχνά απειλούν την πρωτεύουσά της.


χαρις αλεξιου δημητρουλα μου


πλαίσια στα αγγλικά
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

απο ποια πλευρα ειναι η καρδια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
απο ποια πλευρα ειναι η καρδια
Καρέ - καρέ η επίθεση του «δράκου» των Χανίων στην φοιτήτρια (vid)

Τις στιγμές τρόμου που έζησε η φοιτήτρια όταν άγνωστος της επιθέτηκε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της κατέγραψε βιντεοκάμερα.


απο ποια πλευρα ειναι η καρδια

Συγκεκριμένα, θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε μια νεαρή γυναίκα στα Χανιά τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας των Χριστουγέννων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι εικόνες από το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που έχει στη διάθεσή του το Flashnews.gr σοκάρουν, καθώς δείχνουν τον άγνωστο που φορά κουκούλα να επιτίθεται με βιαιότητα στην ανυποψίαστη αρχικά κοπέλα και να την ξυλοκοπεί.

παρτε μαθηματα

Νεος τροπος για παρκαρισμα ~Βλασία~

Geplaatst door Anekdota op Woensdag 20 juni 2018

Η κοπέλα προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η αποκάλυψη πάντως της επίθεσης, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό καθώς έρχεται να προστεθεί στο περιστατικό της Κυριακής, κατά το οποίο άνδρας επιτέθηκε σε μία φοιτήτρια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, πάλι στην ίδια περιοχή της Νέας Χώρας.

ΠΗΓΗ flashnews.gr



τα παιδιά μαθαίνουν αυτό που ζουν
ναυτιλιακα αποκατασταση
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

αποσιωπητικά παραδειγματα

κοκκαλης αποστολος

Τα φετινά θέματα προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τον όγκο των ζητουμένων, ενώ δεν έλειψαν και οι ενστάσεις από μαθηματικούς σχετικά με τις οδηγίες βαθμολόγησης. «Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε είναι ενδεικτικά κακών επιδόσεων, καθώς τα ποσοστά αποτυχίας είναι εντυπωσιακά σε σχέση με τις άλλες χρονιές», αναφέρει στον «Ελεύθερο Τύπο» ο εκπαιδευτικός αναλυτής, Γιώργος Χατζητέγας.


αποσιωπητικά παραδειγματα

1ο πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

αποσιωπητικά παραδειγματα

«Χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις αναμένονται οι βάσεις στις ανθρωπιστικές σπουδές» αναφέρει ο κ. Χατζητέγας. Κανένα μάθημα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποβεί μοιραίο για μεγάλο ποσοστό υποψηφίων, επομένως αναμένεται σταθερότητα στις βάσεις με μικρές αυξομειώσεις. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 1ου Επιστημονικού Πεδίου είναι οι ελάχιστες θέσεις που διαθέτει σε αναλογία με την υψηλή ζήτηση. Πέρσι, 13.000 υποψήφιοι έμειναν εκτός, εξαιτίας της ελλιπούς διαθεσιμότητας θέσεων και σχολών.


2ο πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών


Καθολική πτώση στο σύνολο των σχολών που περιλαμβάνονται στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο αναμένεται φέτος, μιας και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης θα οδηγήσουν σε βαθμολογική σφαγή. Η πτώση εκτιμάται μεγάλη και οριζόντια καλύπτοντας από τις δημοφιλείς πολυτεχνικές σχολές μέχρι τμήματα με μεσαίες βαθμολογίες. Το «ατού» του εν λόγω πεδίου, βέβαια, είναι ότι σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων του θα εισαχθεί σε μία σχολή, καθώς η ζήτηση είναι ανάλογη της προσφοράς θέσεων. Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι οι υποψήφιοι ίσως δυσκολευτούν να εισαχθούν στη σχολή που πραγματικά θέλουν.


4152172


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)



παραμυθενια πολη αρτα προγραμμα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

σπάνια ελληνικά ονόματα

Με την ανάρτησή της η κυβερνητική εκπρόσωπος στηλιτεύει το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και είχε την ευκαιρία, δεν αναφέρθηκε στο θέμα της διαπλοκής, αλλά αντίθετα μέσω διαρροών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εμφανίστηκε «διχαστικός για τη χώρα και απολογητικός για τις σχέσεις του με τη διαπλοκή».



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

μελομακαρονα σοκολατας


μαθε μονος σου ισπανικα σκρουτζ


Αδύναμος να αγγίξει το θέμα της διαπλοκής από το βήμα ο κ. Μητσοτάκης, το αναθέτει στις «πηγές» της ΝΔ από τους διαδρόμους της βουλής pic.twitter.com/O7EHjSgg2h

— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) September 28, 2016


σπάνια ελληνικά ονόματα
σπάνια ελληνικά ονόματα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

τι σημαινει pm am

οδοιπορικα νικο τομαρα
τι σημαινει pm am
τι σημαινει pm am

Στο βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε το 2014 και απευθυνόταν σε σπουδαστές νοσηλευτικών σχολών, αναφερόταν ότι οι μουσουλμάνοι ασθενείς "μπορεί να μην ζητήσουν αναλγητικά αλλά να ευχαριστούν τον Αλλάχ για τον πόνο που αισθάνονται, αν είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας ίασης" επειδή "ο πόνος θεωρείται ως δοκιμασία πίστης".


Οι Φιλιππινέζοι μπορεί επίσης να μην πάρουν τα φάρμακά τους γιατί "πιστεύουν ότι ο πόνος είναι θέλημα Θεού".


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

Οι μαύροι "συχνά εκδηλώνουν τον πόνο τους πιο έντονα από τους άλλους" ενώ οι Εβραίοι είναι "θορυβώδεις" γιατί "θεωρούν ότι οι άλλοι πρέπει να συμμερίζονται τον πόνο τους και να τον επικυρώνουν". Όσον αφορά τους Αμερικανοινδούς, ενδέχεται να ζητήσουν να ευλογήσει τα φάρμακα ο... μάγος της φυλής τους.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

Αυτά τα "επιστημονικά δεδομένα" προκάλεσαν σωρεία διαμαρτυριών στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο Amazon. Μια χρήστης του διαδικτύου, η Τζούντι Ντέιβις, έγραψε ότι "της προκάλεσε φρίκη ο ρατσισμός και τα κατάφωρα ψεύδη" που περιέχονταν στο βιβλίο. Μια άλλη δήλωσε "σοκαρισμένη" από αυτό το "ακραία ρατσιστικό, αντισημιτικό" απόσπασμα.


ειδικεσ μαθησιακεσ δυσκολιεσ. δυσλεξια ταξινομηση αξιολογηση παρεμβαση

Ο Τιμ Μπόζικ ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εκδοτικού οίκου, με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter. "Το υλικό που περιέχεται σε αυτά τα εγχειρίδια δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του ομίλου μας", τόνισε, διευκρινίζοντας ότι η σελίδα αυτή θα αποσυρθεί από τα βιβλία που κυκλοφορούν αλλά και από τις μελλοντικές εκδόσεις.



What we published was wrong. We apologize, and are committed to setting this right. https://t.co/WypUNEFQ4X

— Pearson (@pearson) October 19, 2017

πως να βαλω φυσιολογικο ορο στο μωρο

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
ευη σιδηροπουλου

Συγκεκριμένα, όσοι δήλωσαν λάθος στοιχεία στο Ε9 που υπέβαλαν στην εφορία μπορούν πριν από τις 28 Σεπτεμβρίου και πριν από την καταβολή της πρώτη δόσης του ΕΝΦΙΑ να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική υποβολή τροποποιητικής δήλωσης.


πως να βαλω φυσιολογικο ορο στο μωρο

Αν και η υποβολή τροποποιητικής δήλωσης συνοδεύεται με την επιβολή προστίμου 100 ευρώ, ωστόσο αυτό είναι το λιγότερο για κάποιον που διαπιστώνει πως καλείται να καταβάλει πολλαπλάσιο φόρο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.


πως να βαλω φυσιολογικο ορο στο μωρο

Η υποβολή τροποποιητικών - διορθωτικών δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) για το έτος 2018 είναι δυνατή μέσω της εφαρμογής «Ε9 Περιουσιολόγιο» που βρίσκεται στον λογαριασμό κάθε φορολογουμένου στο σύστημα Taxisnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aade.gr.


Μετά την ηλεκτρονική υποβολή τροποποιητικής δήλωσης Ε9 εκδίδεται αυτόματα νέο εκκαθαριστικό, εφόσον από τις αλλαγές προκύπτει αύξηση του οφειλόμενου φόρου ή μείωσή του έως και 300 ευρώ.


amsterdam opera tickets

Εάν από τη νέα εκκαθάριση προκύψει μείωση φόρου πάνω από 300 ευρώ τότε ο φορολογούμενος θα κληθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του Taxisnet να προσκομίσει τα δικαιολογητικά (συμβόλαια κ. λπ.) στην εφορία προκειμένου να ελεγχθούν και να ολοκληρωθεί η νέα εκκαθάριση.


βεβαιωση παραχωρησης θεσης σταθμευσης

ενοικιαζομενη εργασια
αεροπλανο που επεσε
βεβαιωση παραχωρησης θεσης σταθμευσης

Όπως λέει, «οι μετεωρολογικές συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά στην εκδήλωση και διάδοση της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική», τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι «δεν μπορεί να επιρρίψει κανείς ευθύνες στον καιρό για την έκταση των ζημιών και την τραγική απώλεια ανθρώπων».


Ειδικότερα, απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το ποιο ρόλο μπορεί να διαδραμάτισαν οι μετεωρολογικές συνθήκες, δηλαδή ένταση ανέμων, διεύθυνση ανέμων και θερμοκρασία, ο Αθανάσιος Αργυρίου σημειώνει:


«Η θερμοκρασία στην περιοχή την περασμένη Δευτέρα ήταν υψηλή, δηλαδή το μεσημέρι πλησίασε τους 38° βαθμούς Κελσίου, ενώ υπήρχε δυτικός άνεμος έντασης ριπών (όπως μετρήθηκαν σε διάφορα σημεία της γύρω περιοχής) μεταξύ 6 και 8 Μποφόρ».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αθανάσιο Αργυρίου, «η υψηλή θερμοκρασία και ένταση ανέμου, σε συνδυασμό με το ότι ο δυτικός άνεμος στην Αττική είναι γενικά ξηρός (οι τιμές της σχετικής υγρασίας εκτιμάται ότι ήταν μικρότερες του 25%), ευνοούν την εκδήλωση και διάδοση πυρκαγιών».


Απαντώντας στο ερώτημα γιατί εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα η φωτιά, ο Αθανάσιος Αργυρίου τονίζει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «οι επικρατούσες μετεωρολογικές συνθήκες ευνόησαν την ταχεία εξάπλωση», προσθέτοντας ότι «η ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς εξαρτάται από το πυροθερμικό φορτίο του εδάφους, δηλαδή τα χαρακτηριστικά της βλάστησης», για τα οποία όμως, όπως διευκρινίζει, «δεν είμαι ειδικός, ώστε να εκφέρω γνώμη».



βεβαιωση παραχωρησης θεσης σταθμευσης

παραμυθουπολη παιδικοσ σταθμοσ κηφισια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
μπαρκαρω στα αγγλικα

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πόλη που βρίσκεται ανατολικά του Βελγίου και υπό τους ήχους μουσικής ξεκίνησαν να φτιάχνουν την γιγάντια ομελέτα, μία παράδοση της «Αδελφότητας της Γιγάντιας Ομελέτας», η οποία, σύμφωνα με το Reuters, ξεκίνησε το 1973.


παραμυθουπολη παιδικοσ σταθμοσ κηφισια

Εν μέσω βεβαίως του διατροφικού σκανδάλου που έχει πλήξει πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με τα μολυσμένα με εντομοκτόνο αυγά, ο πρόεδρος της πόλης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι πρόκειται για ένα ασφαλές φαγητό και κάλεσε τους πολίτες να δοκιμάσουν.



παραμυθουπολη παιδικοσ σταθμοσ κηφισια
χρονος διαδρομης αθηνα θεσσαλονικη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

εργαστηρια δημου βυρωνα 2017

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων παραβλέψουν την ενημέρωση αυτή θα ισχύσει το ηλεκτρονικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου, ύψους €250. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πληρώσουν πρώτα το παράβολο και κατόπιν να ασφαλιστούν, γιατί διαφορετικά τα πρόστιμα είναι ακόμα μεγαλύτερα και υπάρχουν και επιπλέον κυρώσεις.


Γι’ αυτό ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας στην Anytime και εξασφαλίστε 10% έκπτωση, με όλους τους τρόπους πληρωμής.


Ακόμα και με τα μετρητά!


Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά και αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.


εργαστηρια δημου βυρωνα 2017

εργαστηρια δημου βυρωνα 2017

Η διαδικασία είναι απλή:



  • Μπείτε στο www.anytime.gr και πάρτε τιμή

  • Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

  • Λάβετε το συμβόλαιό σας στο e-mail σας σε 1 λεπτό


Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:



  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ. λπ.




στη πυρα αννα βισση
υμνος ολυμπιακου συνθετης
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

χαμηλο κεντρο βαρους

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
14 καρατια 585
θα πολεμησω γονιδης
χαμηλο κεντρο βαρους

Η ανάρτηση είχε γίνει έπειτα από την κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου, που αφορούσε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο περιελάμβανε και τα ομόφυλα ζευγάρια.


Η ακροαματική διαδικασία ήταν πολύωρη, αφού ξεκίνησε στις 12:00 χθες το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε περίπου στις 9:00 το βράδυ, ενώ λίγη ώρα πριν, η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την αθώωση του κατηγορουμένου.


Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Κλειώ Παπαπαντολέων δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είναι προφανώς σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου, αλλά κατά την κρίση μας είναι νομικά εσφαλμένη και οπωσδήποτε αντίθετη στη νομολογία του ευρωπαϊκού δικαστηρίου για τα δικαιώματα του ανθρώπου, σχετικά με αυτά τα ζητήματα».


Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αμβρόσιου, Γιώργος Μπέσκος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «η υπερασπιστική γραμμή ήταν ότι όσα έγραψε ο μητροπολίτης, ήταν αξιολογικές κρίσεις, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας, που είναι κατά της ομοφυλοφιλίας και οι αναφορές που έκανε στρέφονταν κατά των πολιτικών».


Στο μεταξύ, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης ομάδα περίπου 60 αντιεξουσιαστών, συγκεντρώθηκε το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο του Αιγίου και ανήρτησε πανό.


Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση, όταν οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθησαν τον πρώην βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, να προσέρχεται στο δικαστικό μέγαρο.



χαμηλο κεντρο βαρους

koh lanta replay episode 1

αρκει ενα λεπτο για να ερωτευτεις
φλεβες πρησμενες
koh lanta replay episode 1

Τονίζεται πως η προθεσμία για την αποπληρωμή των τελών λήγει στις 31 του Δεκέμβρη.


koh lanta replay episode 1

Εδώ μπορείτε να δείτε πόσα θα σας ζητηθούν να πληρώσετε:


teli kukloforias


Πώς μπορείτε να τα εκτυπώσετε


Για την είσοδο στην εφαρμογή εκτύπωσης του ειδοποιητηρίου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2018, ο υπόχρεος - όπως και κάθε χρόνο - θα πρέπει να πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gsis.gr και να κάνει κλικ στο πεδίο «Είσοδος».


2


Έπειτα θα μεταφερθεί στην ηλεκτρονική φόρμα, όπου θα πρέπει να αναγράψει τον ΑΦΜ του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του και να κάνει κλικ στο πεδίο «Αναζήτηση».


3


Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το μήνυμα «επιτυχής αναζήτηση». Μένει μόνο να πατήσετε «Εκτύπωση».


4



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

χουστουλακη

Στα υπόλοιπα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τις Κυκλάδες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

ιατρικεσ εταιρειεσ

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



χουστουλακη
χουστουλακη
χαιδεμενος τυπογραφειο
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

αραούχο γκολ

βιετναμεζικα γουρουνια

Κάθε όνομα και μία ιστορία που προκαλεί συγκίνηση, πόνο και αναπάντητα ερωτήματα για τον άδικο χαμό.


Ο επτάχρονος Julian Cadman είναι το τελευταίο επιβεβαιωμένο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο μικρός είχε χωριστεί από την μητέρα του, Τζουμαρί, λίγα λεπτά αφότου το λευκό βαν έπεσε πάνω στο πλήθος. Η οικογένειά του βρέθηκε στη Ισπανία για έναν οικογενειακό γάμο. Η μητέρα του τραυματίστηκε στην επίθεση και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο είπε στους νοσηλευτές ότι δεν ξέρει που βρίσκεται ο γιος της, σύμφωνα με όσα είπε ο Francisco Jimenez, συντονιστής της SOS Desaparecidos, μίας κερδοσκοπικής οργάνωσης που ενημερώνει τα Μέσα για τους αγνοούμενους.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

αραούχο γκολ


παπουτσια μπαλετου αιγαλεω


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html




αραούχο γκολ

δαχτυλιδια με ενεργειακες πετρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html
κλασικη μαυρη γοβα
δαχτυλιδια με ενεργειακες πετρες

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες πρέπει να υποβάλουν δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος στην εφορία ως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.


Η κατάθεση των πινακίδων δεν συνιστά οριστική απόσυρση του αυτοκινήτου, αλλά απλή ακινησία. Η κατάθεση των πινακίδων σημαίνει ότι το ΙΧ αδρανοποιείται και οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας παραμένουν στη ΔΟΥ για διάστημα ενός χρόνου. Για αυτό το διάστημα το ΙΧ δεν μπορεί να κινηθεί και κατά συνέπεια δεν πληρώνονται τέλη κυκλοφορίας για αυτό.


Όσοι υποβάλουν δηλώσεις ακινησίας και καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους στις ΔΟΥ μέχρι τις 31-12-2018 θα αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2019, τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης που πληρώνουν οι κάτοχοι ΙΧ κυβισμού 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, αλλά και τα τεκμήρια διαβίωσης.


Τι χρειάζεται για την κατάθεση πινακίδων


Οι φορολογούμενοι που σχεδιάζουν να αποσύρουν από την κυκλοφορία το αυτοκίνητό τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά:



  • Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου.

  • Πινακίδες.

  • Φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του ΙΧ.

  • Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους.

  • Υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο.

  • Αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση αν δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

  • Υπεύθυνη δήλωση, με την οποία θα βεβαιώνεται ότι το όχημα δεν θα σταθμεύσει σε δημόσιο δρόμο.



δαχτυλιδια με ενεργειακες πετρες
βαφες μαλλιων και εγκυμοσυνη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

γεωγραφικό μήκος περιγείου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

Η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 ήταν το πλέον αναμενόμενο σημείο. Η Γαλλία είχε ήδη περάσει στην επόμενη φάση, η Δανία θα έπρεπε να συμβούν… πράγματα και θαύματα για να μείνει έξω και ως εκ τούτου βολεύτηκαν αμφότερες με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν κι αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους, με αποτέλεσμα να έρθει σαν φυσική συνέπεια της μορφής που είχε ο αγώνας το 0-0.


σπορος πατατας σπουντα

γεωγραφικό μήκος περιγείου

Μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο 0-0 μετά από 38 αναμετρήσεις και 97 γκολ που έχουν σημειωθεί ως τώρα στο Μουντιάλ 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, κάτι που όλοι περίμεναν πως μπορεί να έρθει εν τέλει στη φάση των «16» όπου η σκοπιμότητα και η συγκέντρωση στα μετόπισθεν θα είναι πολύ πιο αυξημένες για όλες τις ομάδες…



After 38 World Cup games, we finally have our first goalless match.#WorldCup⁠ ⁠#DEN⁠ ⁠#FRA⁠ ⁠ pic.twitter.com/regPbkm2uL


χατζηγιαννησ-ζετα γαμος

— FIFA World Cup (@WorIdCupUpdates) June 26, 2018


γεωγραφικό μήκος περιγείου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

nokia club ευοσμοσ θεσσαλονικη

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html
Χανιά: Ένστολοι πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο της πόλης

Σωφρονιστικός υπάλληλος επιτέθηκε σε αστυνομικό στα Χανιά και συνελήφθη


nokia club ευοσμοσ θεσσαλονικη

Ο αστυνομικός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ ο σωφρονιστικός υπάλληλος οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Μέγαρο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με την κατηγορία της απρόκλητης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, την ώρα που αυτός εκτελούσε υπηρεσία, συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να χειροδίκησε σε βάρος του αστυνομικού της ΕΛΑΣ.


nokia club ευοσμοσ θεσσαλονικη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο διαδραματίστηκε, περίπου στη 1 το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών.

Συνάδελφος του αστυνομικού, συνέλαβε τον σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ το θύμα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου και η υπόθεση θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον συλληφθέντα στη χειροδικία.

Πηγή: flashews.gr



φορτοταξι αλεξανδρουπολη
μαρινα χαριτου
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

οι πιο ωραιες μακαροναδες

παπακαλιατης ηλικια
οι πιο ωραιες μακαροναδες
οι πιο ωραιες μακαροναδες

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και 11 πόντους έκανε το 13-10 στα πρώτα λεπτά του ματς. Μάλιστα ο Τίμα με τρίποντο του έκανε το 24-16 στο 8΄. Το «πάρτι» του Ολυμπιακού από τη γραμμή των 6μ75 συνεχίστηκε και ο Σπανούλης με τρίποντο έκανε το 29-18 στο 9΄. H Zαλγκίρις Κάουνας μπήκε λίγο καλύτερα στη δεύτερη περίοδο και μείωσε σε 36-29 στο 15΄με δυο βολές του Ουάιτ.


Οι Λιθουανοί συνέχισαν να μειώνουν σε 40-35 με καλάθι του Γκριγκόνις αλλά ο Μιλουτίνοφ με καλάθι πήγε τη διαφορά στο +7 (42-35 στο 18΄). Όμως και πάλι η Ζαλγκίρις με επιμέρους σκορ 5-0 έκανε το 42-40 με καλάθι του Ουλανόβας στο 19΄. Δυο τρίποντα από Στρέλνιεκς και Παπανικολάου έκαναν το 48-40 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά το τρίτο δεκάλεπτο και με τρίποντο του Μιλάκνις έκανε το 48-46 στο 23΄, ενώ ο Καβαλιάουσκας με δυο βολές έφερε το ματς στα ίσια με 48-48 στο 24΄. Ο Τίμα με τρίποντο έκανε το 53-50 για να μειώσει με δυο βολές ο Καβαλιάουσκας σε 53-52 στο 26΄.


Η Ζαλγκίρις μάλιστα πέρασε μπροστά στο σκορ με 60-59 με καλάθι του Ουόλτερς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήγε τη διαφορά στο +6 (65-59 στο 31΄) με τρίποντο του Μιλάκνις. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους δρόμους στην άμυνα τους και με πρωταγωνιστή τον Ουόλτερς έκαναν το 70-61 στο 35ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει στο σκορ (73-66) αλλά ο Γκριγκόνις με τρίποντο στο 37΄έκανε το 76-66.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

Το ματς έφτασε και στο 80-69 για τους Λιθουανούς που πήραν τη νίκη που τους πάει στο 5-6, ενώ ο Ολυμπιακός πήγε στο 6-5.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-29, 40-48, 60-59, 83-75



on ira ελληνικοι στιχοι

φυλακες μεξικο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
ιωσηφ βατοπεδινος κυπρος
φυλακες μεξικο

Συγκεκριμένα, καθορίζεται το ύψος της αποζημίωσης το οποίο ανέρχεται σε 350 ευρώ ανά δικαιούχο, ενώ και ορίζονται οι γενικές προϋποθέσεις για την χορήγηση τους στους δικαιούχους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Ειδικότερα, καθίσταται δικαιούχος ο υποψήφιος ο οποίος συμμετέχει κατά την διάρκεια της τακτικής εξεταστικής περιόδου, στο σύνολο των δηλωμένων στην αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις μαθημάτων, ενώ εξαιρούνται της αποζημίωσης οι υποψήφιοι οι οποίοι θα μετακινηθούν στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα.


Επιπλέον, ορίζεται ότι δεν καθίσταται δικαιούχος, υποψήφιος ο οποίος θα συμμετέχει στις επαναληπτικές εξετάσεις.


χαιρετισμοι τι ωρα αρχιζουν

φυλακες μεξικο

Συγκεκριμένα, καθίστανται δικαιούχοι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι αποφοιτούν το ίδιο έτος κατά το οποίο συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και εξετάζονται σε σχολική μονάδα (εξεταστικό κέντρο) διαφορετική από αυτή που κατέθεσαν αίτηση δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές, εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:


  • Είναι υποψήφιοι των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων της Χώρας και μετακινούνται:


    • από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς άλλα εξεταστικά κέντρα της νησιωτικής Χώρας. Η αποζημίωση δεν καταβάλλεται εάν η μετακίνηση πραγματοποιείται εντός του ιδίου νησιού και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολικής μονάδας υποβολής της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και εξεταστικού κέντρου) είναι μικρότερη των 120 χιλιομέτρων.

    • από τις σχολικές μονάδες υποβολής της αίτησης – δήλωσης της νησιωτικής χώρας προς άλλα εξεταστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας.

    • από τις σχολικές μονάδες της ηπειρωτικής χώρας προς άλλα εξεταστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολικής μονάδας υποβολής της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και Εξεταστικού Κέντρου) είναι μεγαλύτερη από 120 χιλιόμετρα.


  • Ακόμα αν είναι υποψήφιοι των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και μετακινούνται:


    • από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς τα Βαθμολογικά ή Ειδικά εξεταστικά κέντρα της νησιωτικής χώρας. Η αποζημίωση δεν καταβάλλεται εάν η μετακίνηση πραγματοποιείται εντός του ιδίου νησιού και η απόσταση μεταξύ των δύο σχολικών μονάδων (δηλ. σχολείου υποβολής αίτησης – δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις και Βαθμολογικού Κέντρου ή Ειδικού εξεταστικού Κέντρου ) είναι μικρότερη των 120 χιλιομέτρων.

    • από τις σχολικές μονάδες της νησιωτικής χώρας προς τα βαθμολογικά ή ειδικά εξεταστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας.

    • από τις σχολικές μονάδες της ηπειρωτικής χώρας προς τα βαθμολογικά ή ειδικά εξεταστικά κέντρα της ηπειρωτικής χώρας εφόσον η απόσταση της σχολικής μονάδας από το Βαθμολογικό Κέντρο ή Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο είναι μεγαλύτερη των 120 χιλιομέτρων.


    4170827


    Πηγή: EUROKINISSI


    Saturday, March 30, 2019

    let it be lyrics desi boyz

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html
    let it be lyrics desi boyz

    Ειδικότερα, κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι από την αρχή η ελληνική πλευρά στήριξε τους δημοκρατικούς κανόνες και τη συνταγματική νομιμότητα και επισήμανε πως όταν πιάσει «φωτιά» το σπίτι του γείτονά σου, η γειτονιά ανησυχεί.


    χοιρινο γεμιστο με δαμασκηνα και βερυκοκα

    «Ελπίζω ότι πολύ σύντομα οι γείτονες μας θα επιστρέψουν στη σταθερότητα», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.


    «Είμαστε πολύ ευαίσθητοι γιατί στην ιστορία μας είχαμε το πραξικόπημα το 1967 για 7 χρόνια», είπε ο κ. Τσίπρας και τόνισε ότι «από θέση αρχής υποστηρίζουμε τη δημοκρατία και τη συνταγματική νομιμότητα».


    let it be lyrics desi boyz

    Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι επίσης πολύ σημαντικό για την Ευρώπη και πως η Ευρώπη ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για τη δημοκρατική νομιμότητα στην Τουρκία. Πρόσθεσε ότι « πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατία και πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και εκεί».


    Στην έναρξη του σύντομου τηλεοπτικού διαλόγου τους, ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε τον κ. Μοσκοβισί, αναφέροντας ότι η επίσκεψη του γίνεται σε δύσκολους καιρούς γενικότερα. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος ανέφερε ότι έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του. Επίσης ρώτησε τον Πρωθυπουργό εάν θα κάνει διακοπές, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι είναι δύσκολο.


    Μοσκοβισί: Η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού


    Μήνυμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας, έστειλε ο Πιερ Μοσκοβισί, σε δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


    Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πάντα πίστευε ότι η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην ευρωζώνη, ότι ήρθε εδώ ως φίλος και διαβεβαίωσε ότι η Κομισιόν, ο πρόεδρός της Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο ίδιος, «θα είμαστε πάντα στο πλευρό του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για να χτίσουμε μια πιο δυνατή Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη».


    Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι ήρθε ως φίλος και πως το μήνυμά του είναι ότι «τώρα πρέπει να βγούμε εντελώς έξω από τη διαχείριση της κρίσης, από την περίοδο της κρίσης».


    «Είναι καιρός για κανονικότητα, σταθερότητα, εφαρμογή, επενδύσεις» υπογράμμισε. Σημείωσε πως όταν κοιτάει τα στοιχεία βλέπει ότι «ήδη η ελληνική οικονομία βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται, υπάρχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης που επιστρέφει».


    Είπε ακόμη ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήδη και που έχουν συμφωνηθεί είναι απαραίτητες για να ενισχυθούν οι δομές της ελληνικής οικονομίας και να προσελκύσουν επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα.


    Υπογράμμισε ότι δεν μιλά πλέον κανείς περί Grexit, αλλά ότι «μιλάμε για επιτυχία». «Ήθελα να έρθω εδώ έναν μήνα μετά την επίσκεψη του προέδρου Γιούνκερ, για να δείξω ότι η Κομισιόν στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ώστε να συνεχίσουμε με μεταρρυθμίσεις που θα παράγουν και ήδη παράγουν αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία» συμπλήρωσε.



    Συνάντηση με τον Ευρ. Επίτροπο, αρμόδιο για Οικονομικές και Νομισματικές υποθέσεις, κ. Π. Μοσκοβισί στο Μέγ. Μαξίμου pic.twitter.com/H03rDLtFT3

    — Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 18, 2016


    ποτε θα ξαναγινει πολεμος

    ζωγραφιστα ντουλαπια

    ωρες ταινιων στα village
    Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Αποβλήθηκαν από τη δίκη Δημόσιο και μικρομέτοχοι
    EUROKINISSI

    Δεν θα παρασταθούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη για τα «θαλασσοδάνεια» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο 2008-2010 τόσο το Ελληνικό Δημόσιο όσο και οι χιλιάδες μικρομέτοχοι του ΤΤ έπειτα από σχετική απόφαση του δικαστηρίου για αποβολή τους.


    ζωγραφιστα ντουλαπια

    Αντίθετα, το δικαστήριο δέχθηκε ως πολιτικό ενάγοντα μόνο τον ειδικό εκκαθαριστή του ΤΤ που ανέλαβε το 2013, όταν ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του από την Τράπεζα της Ελλάδος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο συνήγορος υπεράσπισης του Αγγέλου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ζήτησε πάντως να προηγηθεί από τους μάρτυρες η εξέταση του Διευθυντή ελέγχου της Τραπέζης της Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθεί το δικαστήριο για τα νέα ελεγκτικά δεδομένα που ισχύουν μετά την ένταξη της χώρας στα μνημόνια και την συνολική αλλαγή που έχει γίνει ως προς τα κριτήρια χορηγήσεων δανείων. Το αίτημα του συνηγόρου υποστήριξαν και οι υπόλοιποι συνήγοροι.

    Όπως είναι γνωστό στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθονται περισσότερα από 30 άτομα, μέλη της πρώην διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που κατηγορούνται - κατά περίπτωση - για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.


    ζωγραφιστα ντουλαπια

    Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Ιανουαρίου.



    ιακωβου τραγουδιστρια
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

    ντοκιμαντερ δωρεαν

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

    Η ταινία, ονόματι Padmavati, στηρίζεται μερικώς σε ιστορικά στοιχεία και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις λόγω φημολογούμενων ερωτικών σκηνών μεταξύ μίας μυθικής ινδουιστικής βασίλισσας με έναν σουλτάνο που έχει εισβάλει στη χώρα. Οι σκηνοθέτες της ταινίας αρνούνται την ύπαρξη τέτοιων σκηνών.


    Την Κυριακή, μέλος του κόμματος του πρωθυπουργού Narendra Modi (BJP), ο Suraj Pal Amu, έδωσε αμοιβή 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον αποκεφαλίσει την πρωταγωνίστρια, Deepika Padukone. Φυσικά η εξωφρενική πρότασή του προκάλεσε σάλο και πολλοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να ανακαλέσει άμεσα.


    γουινι το αρκουδακι ταινια

    ντοκιμαντερ δωρεαν

    Νωρίτερα, ένας ακραίος ινδουιστής είχε απειλήσει να κόψει τη μύτη της διάσημης ηθοποιού, πράγμα που οδήγησε στη σημαντική ενίσχυση της ομάδας ασφαλείας της, όπως αποκάλυψε στο CNNi ο Deven Bharti, επικεφαλής της αστυνομίας της Βομβάης. Πλέον τα γυρίσματα της ταινίας έχουν διακοπεί λόγω των απειλών κατά της ζωής της.



    Great to see so many #DoTheGhoomar videos.
    One of these will get a shout-out from @DeepikaPadukone tomorrow. pic.twitter.com/GClbqQs0J1

    — Padmavati (@FilmPadmavati) 1 Νοεμβρίου 2017


    ντοκιμαντερ δωρεαν
    αραβικη μαγεια για χρηματα
    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html

    απαλλαγείτε από τους κάλους στα πόδια

    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
    απαλλαγείτε από τους κάλους στα πόδια

    Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στην πλατεία Συντάγματος είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα ενώ το ΠΑΜΕ βρίσκεται στην Ομόνοια, όπου πραγματοποιείται κινητοποίηση. Τα μέλη της ΠΝΟ συγκεντρώθηκαν, με τη σειρά τους, στην Πλατεία Κάνιγγος και σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.


    μπουρουσης εθνικη ομαδα

    Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΔΕΔΥ


    Η πορεία της ΑΔΕΔΥ, που ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και ολοκληρώθηκε στη Βουλή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Σε αυτήν συμμετείχαν ΟΛΜΕ και άλλες ενώσεις εκπαιδευτικών. Η ΑΔΕΔΥ είχε προκηρύξει στάση εργασίας σε όλο τον δημόσιο τομέα από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.


    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html


    απαλλαγείτε από τους κάλους στα πόδια
    σγουρα μαλλια πως να τα μακρυνω

    καφε κονε αγια

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html
    ρατσες βατραχων
    καφε κονε αγια
    Εργάνη: Θετικό πρόσημο και τον Ιούνιο με 33.620 θέσεις εργασίας

    Συνεχίζεται η βελτίωση της πορείας των ροών απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, αφού σύμφωνα με το σύστημα Εργάνη, τον Ιούνιο το ισοζύγιο ήταν θετικό κατά 33.620 θέσεις εργασίας.


    δικαιούται ερμηνεία

    Μπορεί σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2017 που το πρόσημο ήταν στις +40.599 θέσεις εργασίας, να παρουσιάζεται μείωση της θετικής πορείας κατά 6.979 θέσεις, όμως συνολικά στο εξάμηνο φαίνεται ότι έχει υπάρξει σαφής βελτίωση σε απόλυτα μεγέθη.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Συγκεκριμένα, στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2017, το ισοζύγιο έφτασε στις 298.171 νέες θέσεις εργασίας, βελτιωμένο κατά 42.268 θέσεις, συγκριτικά με τις 255.903 που είχαν καταγραφεί στο αντίστοιχο διάστημα του 2017.

    Σημειώνεται ότι ο Ιούνιος είναι ο πέμπτος κατά σειρά μήνας που καταγράφεται θετικό ισοζύγιο στις ροές μισθωτής απασχόλησης. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η πορεία του ισοζυγίου κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, είναι η καλύτερη που έχει καταγραφεί από το 2001 και μετά.

    Από τα υπόλοιπα στοιχεία του συστήματος Εργάνη προκύπτει ότι, έστω και οριακά, οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, συνεχίζουν να προηγούνται της πλήρους. Πιο αναλυτικά, στο εξάμηνο το ποσοστό των προσλήψεων με όρους πλήρους απασχόλησης έφτασε το 48,88%. Στον αντίποδα η μερική απασχόληση έφτασε το 38,84% και η εκ περιτροπής εργασία το 12,28%. Άρα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, κάλυψαν το 51,12% του συνόλου των προσλήψεων το αντίστοιχο διάστημα. Ειδικά τον Ιούνιο, τα ποσοστά είναι χειρότερα για την πλήρη απασχόληση, που περιορίστηκε στο 45,13%, έναντι 54,87% που ανήλθε στο ποσοστό των ευέλικτων μορφών εργασίας (42,13% η μερική απασχόληση και 12,74% η εκ περιτροπής εργασία).

    Το ισοζύγιο ήταν θετικό κυρίως στους άνδρες (+32.760 θέσεις) και αισθητά λιγότερο στις γυναίκες (+860 θέσεις). Σε επίπεδο ηλικίας, διαπιστώνεται ότι θετική συνδρομή στο τελικό αποτέλεσμα, έπαιξαν κυρίως οι νέοι εργαζόμενοι, 15 – 24 ετών (+32.237), αλλά και όσοι βρίσκονται κοντά στη σύνταξη, 45 – 64 ετών (+5.046). Αντίθετα, αρνητικό ισοζύγιο (-6.259) καταγράφηκε στην πλέον παραγωγική ηλικιακή κατηγορία, 30 – 44 ετών.

    Στην ανάλυση που πραγματοποιεί το σύστημα Εργάνη, αναφορικά με τις δραστηριότητες που είχαν τη σημαντικότερη επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα, προκύπτει ξανά ότι εκείνες που αφορούν τον τουρισμό, είχαν την «τιμητική» τους και κατά τον μήνα Ιούνιο.

    Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση με θετικό ισοζύγιο 29.816 θέσεων εργασίας βρίσκονται οι δραστηριότητες στις υπηρεσίες εστίασης και ακολουθούν με 24.319 θέσεις τα καταλύματα. Στον αντίποδα το πιο αρνητικό ισοζύγιο με 48.818 θέσεις καταγράφεται στην εκπαίδευση, ως απόρροια της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς.

    Ανάλογα είναι τα ευρήματα του συστήματος Εργάνη και στις ειδικότητες. Η πρώτη θέση στο θετικό ισοζύγιο (+22.473) ανήκει σε σερβιτόρους, τραπεζοκόμους και μπάρμαν και έπονται οι μάγειροι και οι ψήστες ξενοδοχείων και εστιατορίων (+8.470).

    Σε επίπεδο περιφέρειας το πιο θετικό ισοζύγιο διαπιστώθηκε στο νότιο Αιγαίο (+14.291) και το πιο αρνητικό στην Αττική (-8.495).

    Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 186 μόνιμες θέσεις εργασίας


    Εργάνη: Θετικό πρόσημο και τον Ιούνιο με 33.620 θέσεις εργασίας
    01
    Εργάνη: Θετικό πρόσημο και τον Ιούνιο με 33.620 θέσεις εργασίας

    καφε κονε αγια
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

    λαμπαδες απο κηρηθρα

    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html
    τα αποφθεγματα του καζαντζακη
    λαμπαδες απο κηρηθρα

    Αυτό προκύπτει από μια νέα επιστημονική μελέτη, που βασίσθηκε σε υπολογιστικές προσομοιώσεις και επιβεβαιώνει προηγούμενες επιστημονικές εκτιμήσεις. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τζέικομπ Κεγκερέις του Ινστιτούτου Υπολογιστικής Κοσμολογίας του βρετανικού Πανεπιστημίου του Ντάραμ, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστροφυσικής "Astrophysical Journal".


    ξηροπηγαδο αρκαδιας παραλια

    Κατά πάσα πιθανότητα το σώμα που έπεσε στον Ουρανό, ήταν ένας νεαρός πρωτοπλανήτης. Η πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο Ουρανός να «γείρει» και να περιστρέφεται πλέον με το πλευρό του: ο άξονας περιστροφής του είναι σήμερα σχεδόν κάθετος σε σχέση με τους άξονες όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.


    λαμπαδες απο κηρηθρα

    Κατά τη σφοδρή σύγκρουση πάντως, ο Ουρανός κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος από την ατμόσφαιρά του. Επίσης οι προσομοιώσεις της πρόσκρουσης μπόρεσαν να εξηγήσουν τον σχηματισμό των δακτυλίων και των δορυφόρων του πλανήτη.


    Οι δακτύλιοι και τα φεγγάρια σχηματίσθηκαν σταδιακά από τις μεγάλες ποσότητες πετρωμάτων και πάγου που εκτοξεύθηκαν στο διάστημα μετά τη σύγκρουση.


    τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη

    τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη

    Το άτυχο ζώο ανασύρθηκε από τη χαράδρα με τη χρήση αυτοσχέδιας πλατφόρμας-φορείου που κατασκεύασαν οι πυροσβέστες, την οποία ακολούθως «τράβηξε» το όχημα της πυροσβεστικής.


    Ο σχεδιασμός της επιχείρησης του απεγκλωβισμού, για την οποία χρειάστηκε να συνεργαστούν έξι άτομα, διήρκεσε αρκετές ώρες, αφού η κλήση στην πυροσβεστική έγινε το πρωί και η ανάσυρση του ζώου από τη χαράδρα ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα.


    Ο ταύρος που δεν μπορούσε να μετακινηθεί, γιατί πιθανότατα είχε σπάσει το πόδι του, θα οδηγηθεί άμεσα στον κτηνίατρο για να διαγνώσει τη γενική κατάσταση της υγείας του και να περιποιηθεί το τραύμα του.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html




    τραπεζικό απόρρητο σιγκαπούρη
    ρουχα για γαμο ανοιξη 2014
    μεγα τσανελ νυφη
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

    ο εξολοθρευτης 1984

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
    «Βόμβα» Πούτιν για τη Συμφωνία των Πρεσπών
    Eurokinissi

    Τρίτη παρέμβαση της Μόσχας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών εντός μερικών ημερών καθώς μετά τις δύο παρεμβάσεις του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, με συνέντευξή του ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποστηρίζει ότι πρόκειται για σχέδιο που στόχο έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ΝΑΤΟ.


    Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, σε συνέντευξή του στη σερβική εφημερίδα Vecernje Novosti υποστήριξε ότι «τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο για συνταγματικές αλλαγές και αλλαγή της ονομασίας της χώρας αλλά και της βάσης της Μακεδονικής εθνικής ταυτότητας, με στόχο την προώθηση της ένταξής της στο ΝΑΤΟ». Παράλληλα, σημείωσε ότι αγνοήθηκε η βούληση των «Μακεδόνων» ψηφοφόρων καθώς το δημοψήφισμα έγκρισης της Συμφωνίας απέτυχε «αλλά η έξωθεν πίεση συνεχίζεται».


    ψαρια για σουπες



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Η χώρα μας αναγνωρίζοντας την περιπλοκότητα της ιστορίας της περιοχής των Βαλκανίων, τη θεωρούσε ανέκαθεν ένα πεδίο εποικοδομητικής συνεργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί προτεραιότητά μας η ενίσχυση της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας», κατέληξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Διαβάστε επίσης:


    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

    ο εξολοθρευτης 1984

    Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης



    ο εξολοθρευτης 1984
    εταιρείες catering στη θεσσαλονίκη

    νεο πολο τιμη

    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
    hunter x hunter di tv sampai episode berapa
    νεο πολο τιμη

    Η φινλανδική αστυνομία είχε αρχικά προχωρήσει στη σύλληψη οκτώ διεθνών Κουβανών αθλητών, εντούτοις απελευθέρωσε δύο που αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σχέση με τις καταγγελίες, καθώς δεν αναγνωρίστηκαν από τα φερόμενα ως θύματα.


    Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, στο περιθώριο της παρουσίας της Εθνικής Κούβας στο Τάμπερε, όπου διεξαγόταν διεθνές τουρνουά.


    Οι έξι αθλητές έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι παρά τη σύλληψη βασικών διεθνών παικτών, η Εθνική Κούβας συμμετείχε κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γνωρίζοντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.



    νεο πολο τιμη
    κατια μακρη εγκυος
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

    στοκαρισμα κυψελης

    στοκαρισμα κυψελης
    στοκαρισμα κυψελης

    «Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ιδιαίτερα επίκαιρα σήμερα περισσότερο από ποτέ…», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε:


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

    «…μετά τη συμφωνία Τραμπ και Τσίπρα στις ΗΠΑ, με την οποία επεκτείνονται οι αμερικανικές βάσεις του θανάτου στη χώρα μας, με την οποία, επίσης, διευρύνονται οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και όχι για την άμυνα της πατρίδας μας και πολύ περισσότερο είναι η επαίσχυντη συμφωνία για το "πεσκέσι των 2,4 δισ. δολαρίων που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην αμερικανική στρατιωτική βιομηχανία για να κάνει επεμβάσεις στους λαούς για τα συμφέροντά της, την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός γονατίζει από τα μνημόνια, από τα αντιλαϊκά μέτρα, μειώνεται συνεχώς το εισόδημά του».


    Ολοκληρώνοντας την δήλωσή του ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε πως «πρέπει όλοι αυτοί να πάρουν την απάντησή τους».


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html


    viagra στις γυναικες
    δασαρχείο βόλου

    ραγαδες στο χερι

    σπασιμο ωμοπλατης
    Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα εκατομμύρια θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής (27/5)

    Κλήρωση Τζόκερ: Έκτο συνεχόμενο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ καθώε δεν αναδείχζθηκε καμία επιτυχία στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του τυχερού παχνιδιού του ΟΠΑΠ.


    εχει καρκινο η φουρειρα

    Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 13, 19, 22, 25, 27 και Τζόκερ ο αριθμός 8.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    OPAP

    Μετά κα το αποψινό τζακ ποτ το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση της Κυριακής, 27 Μαΐου τουλάχιστον 3.200.000 στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1).

    Σημειώνεται ότι στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) του Τζόκερ βρέθηκαν τρεις επιτυχίες που κερδίζουν από 26.394,12 ευρώ η κάθε μία...

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 20/05/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Διαβάστε επίσης:

    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα (pics)

    Έκθεση - «φωτιά»: Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών



    ραγαδες στο χερι
    ραγαδες στο χερι
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html
    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

    ερμουπολη παρκινγκ

    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html
    ερμουπολη παρκινγκ

    Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια, θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.


    Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια.


    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
    Θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    ερμουπολη παρκινγκ

    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: αρχικά αίθριος. Γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: αρχικά αίθριος. Γρήγορα από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και θα εξασθενήσουν.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 20 έως 35 και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



    ταβερνα κοκκαλης σταματα
    φουσκωτα σκαφη rib τιμες
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

    δυνατες καρδιες

    δυνατες καρδιες

    Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αιτία της ένταση ανάμεσα στις δύο υπουργούς στάθηκαν οι επικείμενες κρίσεις των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία.


    υπερμετρωπια στα νηπια

    Η κυρία Παπακώστα φέρεται να διαφώνησε με την άμεση υλοποίηση των κρίσεων, σε αντίθεση με την κυρία Γεροβασίλη, η οποία είχε αναφέρει πρόσφατα ότι «οι κρίσεις θα γίνουν στην ώρα τους».


    Σύμφωνα, πάντα, με τον ΣΚΑΪ, η θέση αυτή της κυρίας Γεροβασίλη εξόργισε την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία φέρεται να απείλησε ακόμη και με παραίτηση.


    Ο πρωθυπουργός και η υφυπουργός κανόνισαν να συναντηθούν στη Βουλή στις 12:00, ωστόσο η συνάντηση δεν έγινε τελικά.


    Η κυρία Παπακώστα βρισκόταν στο εντευκτήριο, όπου συναντήθηκε με την κυρία Γεροβασίλη, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια υποτυπώδης συναίνεση. Όμως αυτό τελικά δεν επιτεύχθηκε.


    Έτσι, στις 17:35 το απόγευμα, αμέσως αφότου κατέβηκε από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε για 20 λεπτά με την Κατερίνα Παπακώστα, χωρίς όμως να βρεθεί και πάλι λύση. Αναμένεται νέος κύκλος συνεννοήσεων από την Τετάρτη (31/10/2018).


    «Σε ευαίσθητα θέματα, επειδή πρόκειται για ένα κρίσιμο υπουργείο, τα όποια προβλήματα και διαφωνίες ανακύπτουν λύνονται με διάλογο και δίχως εντάσεις ανάμεσα σε υπουργό και υφυπουργό», σχολίαζαν κύκλοι της κυρίας Παπακώστα χωρίς να είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες παραίτησής της.


    «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα (παραίτησης)», ανέφεραν από την πλευρά τους πηγές της κυρίας Γεροβασίλη.


    «Το θέμα των κρίσεων δεν έχει αποφασιστεί, μένει ανοιχτό το θέμα της αναπλήρωσης του υπαρχηγού», δήλωσαν από την πλευρά τους πηγές της Αστυνομίας.



    δυνατες καρδιες
    η τραπουλα θηβαιος στιχοι
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

    φραγκοστάφυλου

    φραγκοστάφυλου

    Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση αυτή, η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής 'Αμυνας για τις ενέργειες που έχει κάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE) για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.


    Επίσης, η δικηγορική αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Φώτη Κουβέλη για την απόφαση της CCBE να στείλει το επόμενο διάστημα σχετική επιστολή σε κάθε αρμόδιο, αλλά και να προγραμματίσει αποστολή παρατηρητών κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην γειτονική χώρα.


    Παράλληλα, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, αλλά και οι πολίτες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά την καταλληλότητα και την λειτουργικότητα των κτιριακών υποδομών. Υποδομών, για την ανακαίνιση των οποίων έχουν βέβαια ξεκινήσει εργασίες, αλλά θα πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html


    φραγκοστάφυλου
    τρικ μαθηματικων
    παραθαλασσιο σπιτι ευκαιρια
    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

    νηρηιδες κυθνος

    πολυ καλη πλουταρχος στιχοι

    Το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου ο αρχηγός της ΝΔ να ανέβει στη ΔΕΘ με «αέρα» εν δυνάμει πρωθυπουργού. Πηγές από τη ΝΔ εκτιμούν πως ο κ. Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες από το βήμα της ΔΕΘ, με ένα εξωστρεφές και απόλυτα προσγειωμένο πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα της κοινωνίας.


    γκρι μαλλια αντρες

    Μάλιστα, ο ίδιος έχει ένα εξαιρετικά λιτό πρόγραμμα επαφών με φορείς και συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης. Εντούτοις, στην ατζέντα του θα υπάρχουν στοχευμένες επισκέψεις, με τον απώτερο σκοπό του να είναι το ουσιαστικό άνοιγμα στην κοινωνία.


    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

    Σημειώνεται ότι στην ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αύριο το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


    νηρηιδες κυθνος

    Όπως συνέβη και κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ, το CNN Greece και ο δημοσιογράφος Κώστας Πλιάκος θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.


    Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Εμείς μπορούμε


    Το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ στην φετινή ΔΕΘ είναι «Μπορούμε», με πηγές της ΝΔ να εξηγούν «γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής και γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».


    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες: Την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.


    Συνολικά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται και για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.


    Τέλος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».


    Η ΝΔ εκτιμά πως το περιβόητο πλέον δόγμα του «Grinvest» που είχε προτάξει ο πρωθυπουργός στο «Βελλίδειο» έχει πλέον καταρρεύσει. «Μια κυβέρνηση που υπόσχεται να καταργήσει φόρους και την άλλη στιγμή δημιουργεί νέους, μια κυβέρνηση που διώχνει σίγουρες επενδύσεις και οδηγεί ανθρώπους στην ανεργία, δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα αυτονόητα», σημειώνουν κύκλοι της Πειραιώς.


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί και στις αρνητικές δημοσιονομικές επιδόσεις που παρουσιάστηκαν τελευταία, όπως η «τρύπα» στα έσοδα του κρατικού Προϋπολογισμού, ενώ θα ασκήσει εντονότατη κριτική για την υπερφορολόγηση που έχει «γονατίσει» νοικοκυριά και επιχειρήσεις.


    «Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που τους έχουν επιβάλει και έτσι το πρόγραμμα δεν βγαίνει», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.


    Σημαντικό μέρος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αφορά στη στροφή της χώρας προς τη νεανική επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες, την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος στην Παιδεία.


    Η Ν. Δ. χθες κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι λέει «μισόλογα» για το αν θα κόψει ή όχι τις συντάξεις που «ο ίδιος ψήφισε» και ότι αν δεν είχε βάλει τη χώρα σε «τέταρτο άτυπο μνημόνιο, δεν θα χρειαζόταν καμία διαπραγμάτευση με τους εταίρους για την περικοπή ή όχι των συντάξεων.


    «Μέχρι να πάρει το πράσινο φως, όπως του ευχόμαστε», σημείωνε η Ν. Δ. απαντώντας στην αποστροφή του κ. Τσίπρα (στη συνέντευξή του στο Euronews) ότι θα συζητήσει το ζήτημα με τους θεσμούς, «ας ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους για την “ευχή” που τους έδωσε προ εβδομάδος να μη μακροημερεύσουν για να γίνει βιώσιμο το ασφαλιστικό».

    Εξάλλου, νωρίτερα, σκληρή ήταν η απάντηση της Ν. Δ. στη συντεταγμένη προσπάθεια της κυβέρνησης με αφορμή την ατυχή δήλωση του Κ. Καραγκούνη περί συστήματος Πινοσέτ να εμφανίσει τη Ν. Δ. ως «ολετήρα» (κατά το Μέγαρο Μαξίμου), διαστρεβλώνοντας, όπως λένε στην Πειραιώς το σχέδιο τριών πυλώνων της Ν. Δ. για το ασφαλιστικό.


    Σε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης εξελίσσεται το θέμα της αναστολής περικοπής των συντάξεων.




    νηρηιδες κυθνος
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

    καντινα τυρναβος

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
    ονομαστικη εορτη σπυρου
    καντινα τυρναβος

    Τα σημάδια στον τοίχο ήταν εμφανή και αποδεικνύουν ότι ο 45χρονος πρώτα πυροβόλησε για να τρομοκρατήσει τη γυναίκα και τη πεθερά του, και αμέσως μετά τις σκότωσε πυροβολώντας τη μια στο στήθος τρεις φορές και την άλλη δυο φορές τη στιγμή μάλιστα που προσπαθούσε να ξεφύγει από το δολοφόνο της. Σήμερα η ιατροδικαστής να προχωρήσει επίσημα και σε νεκροτομή για να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ανατριχιαστικό έγκλημα.


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

    Αδίστακτος και ψύχραιμος ο αστυνομικός που αποτελούσε φρουρά στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, δεν δίστασε να σκοτώσει με μια σφαίρα στο κεφάλι το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι του.


    «Συντετριμμένος» δηλώνει ο Σημίτης για την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους


    καντινα τυρναβος

    Ο 45χρονος δολοφόνος πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να βάλει «σφραγίδα» στο αποτρόπαιο έγκλημά του, σκοτώνοντας το ίδιο του το παιδί. Αμέσως μετά γονάτισε στο κρεβάτι και έστρεψε την κάνη κάτω από το στόμα του.





    επιδομα προισταμενου νηπιαγωγειου

    ασχημα χειλη

    Η κλιματική αλλαγή «δεν είναι πλέον μια θεωρία, δεν είναι πλέον ένα ζήτημα για το οποίο μπορούμε να αναβάλλουμε τη λήψη αποφάσεων, είναι εδώ, στο παρόν», τόνισε.


    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

    «Εάν επωφεληθούμε από αυτή την κρίσιμη στιγμή, θα μας δοθεί η ευκαιρία να καθυστερήσουμε ή ακόμη και να σταματήσουμε μια τάση που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική», συνέχισε ο Ομπάμα, ο οποίος είχε υπογράψει τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, από την οποία ο διάδοχός του, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να αποσύρει τις ΗΠΑ.


    «Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τα παιδιά μας σε ένα μέλλον το οποίο δεν θα μπορούν να αποκαταστήσουν (...). Είμαστε η πρώτη γενιά που αισθάνεται τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, αλλά είμαστε επίσης η τελευταία γενιά που μπορεί να δράσει για να την αντιμετωπίσει», υπογράμμισε.


    ηρω σουβλακια πετρουπολη

    ασχημα χειλη

    Ο πρώην πρόεδρος σημείωσε ακόμη πως, παρά την επικείμενη αποχώρηση από τη συμφωνία του Παρισιού και τη διαφορετική προσέγγιση της νέας αμερικανικής κυβέρνησης, η «καλή είδηση» είναι πως οι ΗΠΑ θα επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει.


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

    «Διότι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάναμε είναι τώρα ενταγμένο στην οικονομία μας και στην κουλτούρα μας. Διότι οι Πολιτείες μας και πόλεις μας, τα πανεπιστήμιά μας, οι μεγάλες επιχειρήσεις μας, έκαναν σαφές ότι θα συνεχίσουν να προχωρούν για το καλό των επόμενων γενεών», έκρινε.


    Ωστόσο, ο Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε πως η συμφωνία του Παρισιού δεν θα επιλύσει από μόνη της την κρίση της κλιματικής αλλαγής και πρότεινε να τεθούν πιο τολμηροί στόχοι στο μέτρο που η τεχνολογία εξελίσσεται.



    ασχημα χειλη
    πρωτα εξοδα μωρου

    προσληψεις στο δημοσιο αοριστου χρονου

    προσληψεις στο δημοσιο αοριστου χρονου
    προσληψεις στο δημοσιο αοριστου χρονου

    Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί, ηλικίας από 17 έως 22 ετών και οι δύο Έλληνες, ηλικίας 15 και 20 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε ένας 15χρονος συνεργός τους.


    Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκληματική ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, λήστευαν πεζούς. Συγκεκριμένα, με την απειλή ή και τη χρήση βίας, ακινητοποιούσαν τα θύματά τους και τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια τα διέθεταν σε κλεπταποδόχους.


    Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει δεκατρείς ληστείες στις περιοχές των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.


    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων.



    mad on pogo in hindi
    calvin of 227
    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

    Friday, March 29, 2019

    ολυμπος και ατια

    κολοκυθακι βιταμινες
    σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα καραοκε

    Μάλιστα, σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών σημειώνεται πως η απόφαση είναι άλλο ένα παράδειγμα πως τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις.


    Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών


    Είναι πραγματικά απογοητευτικό το γεγονός ότι το αίτημά μας για έκδοση του Μεχμέτ Ντογάν, ενός μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης που συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου 2017, απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών.


    Αυτή η απόφαση, που είναι ένα νέο παράδειγμα για το πώς τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν αρμόζει στις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ούτε είναι συμβατή με τις σχέσεις καλής γειτονίας.


    Στο εξής, περιμένουμε από την ελληνική δικαιοσύνη να λάβει δίκαιες αποφάσεις μακριά από πολιτικές πιέσεις.


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html


    ολυμπος και ατια
    ολυμπος και ατια
    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

    τι δηλώνουν τα ονόματα

    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html
    τι δηλώνουν τα ονόματα

    Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου τέθηκε τελικά υπό έλεγχο.


    καιρό αστακός

    τι δηλώνουν τα ονόματα

    Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσατσούλας, οι πυροσβέστες αυτή τη στιγμή κάνουν τον τελικό έλεγχο και την αποκάθαρση. Πρόσθεσε, δε, ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο εγκαίρως και δεν επεκτάθηκε σε διπλανά διαμερίσματα.





    νικος ρωμανος ηχητικο ντοκουμεντο
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

    starbucks μοναστηρακι halloween

    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
    εποξικα χρωματα τιμες
    starbucks μοναστηρακι halloween
    starbucks μοναστηρακι halloween

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα φέρεται να εισέπνευσε αέριο γέλιου και την Τρίτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.


    Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι η κατάσταση του κοριτσιού είναι σοβαρή ενώ διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές οι συνθήκες που την έστειλαν στο νοσοκομείο. Η 18χρονη περιγράφεται ως ένα λεπτοκαμωμένο κορίτσι και πιθανότατα να μην είχε φάει πριν χρησιμοποιήσει την ουσία γεγονός που πιθανότατα προκάλεσε τις επικίνδυνες παρενέργειες. Η κοπέλα έκανε διακοπές με τις φίλες της στα Μάλια ωστόσο καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν είχε κάποια παρενέργεια.


    Το αέριο γέλιου


    Το ναρκωτικό «hippy crack» ή, αλλιώς, «αέριο του γέλιου» έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς όπως είναι τα Μάλια και η Χερσόνησος. Πρόκειται για εισπνοή αερίου από ένα μπαλόνι, η οποία προκαλεί ευφορία και ταυτόχρονα χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και τις αισθήσεις.


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

    Η χρήση του είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και μάλιστα στο παρελθόν είχαν γίνει σχηματιστεί δικογραφίες από το ΑΤ Χερσονήσου για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από τη χρήση του ωστόσο όλες οι περιπτώσεις αθωώθηκαν καθώς πρόκειται για μια ουσία η οποία δεν είναι απαγορευμένη και μπορεί κανείς να τη βρει οπουδήποτε.



    πανθηρας λιπασμα τιμη

    laser αλεξανδρίτη candela

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
    laser αλεξανδρίτη candela
    laser αλεξανδρίτη candela

    Το μεσημέρι της Δευτέρας (17/12) στην Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της επόμενης φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Ελλάδα δεν είχε κάποιον… εκπρόσωπο, μια και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προκριθεί από τον 5ο όμιλο, μένοντας στην τελευταία θέση, χωρίς να έχει κάποια βαθμολογική συγκομιδή.


    Η κλήρωση των «16» έβγαλε ένα ιδιαίτερα δυνατό «ζευγάρι», καθώς η φιναλίστ του περσινού τελικού, Λίβερπουλ, θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, την ομάδα που πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ της Ένωσης, ενώ η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με την άλλη ομάδα του 5ου ομίλου, τον Άγιαξ.


    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γιουβέντους, με τους «ροχιμπλάνκος» να παλεύουν για την πρόκριση, μια και ο τελικός του Champions League θα γίνει στο… σπίτι τους, το «Metropolitano». Ακόμα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


    ουτος σιαλος

    στρωμα κατακλισης

    Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, καθώς θα βρουν απέναντί τους τις Λιόν και Σάλκε, αντίστοιχα, ενώ η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Πόρτο και η Τότεναμ κληρώθηκε κόντρα στην Ντόρτμουντ.


    Συνοπτικά, τα ζευγάρια των «16» του Champions League:


    Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτι
    Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν
    Τότεναμ - Ντόρτμουν
    Λιόν - Μπαρτσελόνα
    Ρόμα - Πόρτο
    Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης
    Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου



    https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

    συσσιτια αρχαια σπαρτη

    ολυμπιου μαρια

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στο φως δημοσιεύματα παραπληροφόρησης με αφορμή τοποθετήσεις για την κάλυψη θέσεων συνεργατών σε γραφεία της κυβέρνησης. Είναι δεδομένο ότι οι "διορισμοί" αυτοί είναι για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών στη στήριξη του κυβερνητικού έργου, όπως προβλέπεται, και λήγουν το αργότερο με τη λήξη της θητείας του κάθε υπουργού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.


    Παράλληλα στην ανακοίνωση αφού προστίθεται ότι το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, έχει τη χαμηλότερη δυνατή στελέχωση με πολιτικούς συνεργάτες διευκρινίζεται ότι «όσον αφορά στη συγκεκριμένη πρόσληψη στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ, για την οποία γίνεται λόγος στα δημοσιεύματα, είναι για την κάλυψη κενής θέσης συνεργάτη που αποχώρησε. Άρα δεν είναι επιπλέον πρόσληψη αλλά αντικατάσταση».


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

    «Πάντως, η ΝΔ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης το μόνο που δεν έχουν ακόμα κατηγορήσει την κυβέρνηση είναι γιατί δεν κάνει διορισμούς υπουργών μέσω ΑΣΕΠ!», καταλήγει η ανακοίνωση.


    club φασαρια


    συσσιτια αρχαια σπαρτη
    συσσιτια αρχαια σπαρτη
    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

    κάτια γκουλιώνη

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html
    έτοιμες κουρτίνες σαλονιού
    νερουδα παμπλο
    κάτια γκουλιώνη
    κάτια γκουλιώνη

    Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εν εξελίξει συνομιλίες στο Κυπριακό, αλλά και τη διαδικασία που ακολουθείται. Συμφώνησαν δε, να ξαναμιλήσουν τις επόμενες ημέρες, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.


    Στο θέμα του προσφυγικού, ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας φέρεται, από τις ίδιες πηγές, να χαρακτήρισε αναγκαία την ευρω-τουρκική συμφωνία, ενώ δήλωσε στον συνομιλητή του ότι στηρίζει το αίτημα της Άγκυρας να πάρει από την Ε. Ε. αυτά που δικαιούται.



    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

    το ρημα προτεινω

    Συγκεκριμένα, η τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες ορίστηκε στα 35 εκατ. ευρώ, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 245 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το ΕΣΡ προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.


    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

    Στην επιστολή του ΕΣΡ σημειώνεται πως η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα και ότι ρητά λαμβάνει υπόψη τον περσινό διαγωνισμό.


    το ρημα προτεινω

    Το ΕΣΡ επίσης τονίζει ότι το φάσμα δεν είναι απεριόριστο.


    Υπενθυμίζεται ότι κατά τον "μαραθώνιο" διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, τον Σεπτέμβριο, οι υπερθεματιστές είχαν "κλείδωσει" τις τηλεοπτικές άδειες με τα παρακάτω ποσά.


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

    το ρημα προτεινω

    Ο ΣΚΑΪ με 43, 6 εκατ. ευρώ, ο όμιλος Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ, Alter ego (Β. Μαρινάκης) με 73,9 εκατ. ευρώ και ο Αnt1 με 75,9 εκατ. ευρώ.


    Την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τον καθορισμό της τιμής εκκίνησης για κάθε μία εκ των επτά δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών υπέγραψαν σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.


    Η απόφαση των δύο υπουργών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, επικύρωσε τη γνώμη που διατύπωσε νωρίτερα σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).



    timberland stock κολωνακι
    λίλιθ στα ζώδια

    παστα σπειρωματων

    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html
    κλειστα σχολεια θεσσαλονικη λογω χιονιου

    Στην Ελλάδα το θέμα δεν πήρε έκταση, μάλιστα η ΕΣΑΠ χωρίς να ενημερώσει τις ομάδες – μέλη της εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε το περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης, όμως στη Γαλλία έχει ξεσπάσει σάλος με πάρα πολλές ομάδες να στέκονται στο πλευρό του Νέιθαν Γουνεμπάινα αλλά και της ομάδας του, Τουρ, που σκοπεύει να κάνει καταγγελίες σε κάθε αρμόδια αρχή.


    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

    wounebaina


    Ο Γουνεμπάιανα έφυγε από το γήπεδο αλλά τιμωρήθηκε γιατί δεν ενημέρωσε πρώτα τον ρέφερι. Πηγή: Twitter/@Volley Plus


    Στα γαλλικά γήπεδα, πάντως, όλες οι ομάδες έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης με υψωμένες γροθιές και αναρτήσεις στα social media με μηνύματα κατά του ρατσισμού. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) από την πλευρά της, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν θορυβήθηκε έντονα και ζήτησε από όσους είναι εμπλεκόμενη στο περιστατικό να καταθέσουν εγγράφως τις τοποθετήσεις τους για όσα έγιναν στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη την Τετάρτη.


    Γαλλικά ρεπορτάζ για το περιστατικό



    Coupe d'Europe en Grèce : le joueur du @ToursVolleyBall Nathan Wounembaina reçoit des cris de singe à chaque fois qu’il touche le ballon. Soutien de @FlesselLaura

    Plus d'infos ► https://t.co/hl8cXCKkDN pic.twitter.com/8aGYJlRVlP


    — France 3 Centre-VdL (@F3Centre) December 7, 2017


    παστα σπειρωματων
    παστα σπειρωματων
    ποδηλατα με τρεις ροδες τιμες

    αγροτικη αναπτυξη κτηνοτροφια

    ποτε φυτευουμε σκορδο
    φιδι δαγκωσε μοντελο
    Βρέθηκε οβίδα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου - Άμεση κινητοποίηση του Στρατού (pics)

    Μία οβίδα από το 1916 εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.


    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

    αγροτικη αναπτυξη κτηνοτροφια

    Το Τάγμα Εκκαθαρίσεων Ναρκοπεδίου Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Ελληνικού Στρατού εξουδετέρωσε την οβίδα του Γαλλικού Ναυτικού, που παρέμενε στο Προεδρικό Μέγαρο για πάνω από εκατό χρόνια.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πρόκειται για οβίδα που είχε ριχθεί κατά τη διάρκεια των «Νοεμβριανών» του 1916 από γαλλικό πολεμικό πλοίο, από αυτά που ναυλοχούσαν στο Φαληρικό όρμο και στο λιμάνι του Πειραιώς, εναντίον του κτιριακού συγκροτήματος του σημερινού Προεδρικού Μεγάρου, που τότε ήταν τα επίσημα ανάκτορα του βασιλέως Κωνσταντίνου Β' και η κατοικία του.

    Η οβίδα αυτή δεν είχε σκάσει και έκτοτε παρέμεινε εκεί, σε μια γωνιά του κήπου των... ανακτόρων, αδρανής όπως αποδείχτηκε, αλλά γνωστή στους ενοίκους και όχι μόνο.


    αγροτικη αναπτυξη κτηνοτροφια

    Τελικά μετά από 102 ολόκληρα χρόνια, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Προεδρίας πληροφορήθηκαν και έδρασαν, απευθυνόμενοι στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο και έστειλε τους ειδικούς.

    Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πριν από 15 μέρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τα μέλη του ΤΕΝΞ εντόπισαν το βλήμα, καθάρισαν το χώρο και αφού διαπίστωσαν ότι είναι ανενεργό, το μετέφεραν στο στρατόπεδό τους και το εξουδετέρωσαν αφαιρώντας τον πυροκροτητή και την πυρίτιδα.

    Πηγή: Ant1


    Βρέθηκε οβίδα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου - Άμεση κινητοποίηση του Στρατού (pics)
    01
    Βρέθηκε οβίδα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου - Άμεση κινητοποίηση του Στρατού (pics)









    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

    δισκογραφια stavento

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
    στρατονομια αθηνα ρουφ

    Όσον αφορά στις προσλήψεις διευθυντικών στελεχών, η κυβέρνηση θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την αποπολιτικοποίηση της ελληνικής διοίκησης σε όλα τα επίπεδα. Στόχος να έχουν ολοκληρωθεί ως τα τέλη Δεκεμβρίου. Η δε αξιολόγηση των υπαλλήλων θα πρέπει να έχει τελειώσει τον Ιούλιο.


    Πιο αναλυτικά για τη δημόσια διοίκηση στο συμπληρωματικό Μνημόνιο αναφέρονται τα ακόλουθα:



    • Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2019-1922 θα καθορίσει ανώτατα όρια για το μισθολογικό κόστος και το επίπεδο δημόσιας απασχόλησης σύμφωνα με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και θα εξασφαλίσει μια πτωτική πο - ρεία του μισθολογικού κόστους σε σχέση με το ΑΕΠ κατά τη διάρκεια της περιόδου.

    • Αλλάζει ο κανόνας προσλήψεων προς αποχωρήσεις από 1:3 το 2018 σε 1:1 από το 2019 και μετά, εξαιρώντας από τον υπολογισμό του συνολικού ετήσιου αριθμού προσλήψεων όσες οφείλονται στην κινητικότητα του προσωπικού στον δημόσιο τομέα, εκτός από τις ΔΕΚΟ.

    • Οι μετατροπές των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου ύστερα από οριστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης θα απαιτήσουν τη λήψη μέτρων για την εξασφάλιση της τήρησης του προβλεπόμενου μισθολογικού κόστους στον προϋπολογισμό του 2018 και στο Μεσοπρόθεσμο 2019- 1922.

    • Οι διορισμοί 55 θεματικών γενικών διευθυντών μαζί με τους εναπομείναντες 35 θεματικούς γενικούς διευθυντές θα ολοκληρωθούν ως τον Ιούλιο. Τον ίδιο μήνα θα ξεκινήσει και η πρόσκληση για 220 διευθυντές μαζί με τους εναπομείναντες 175. Όλοι οι διευθυντές θα διοριστούν ως τον Οκτώβριο του 2018. Η πρόσκληση για όλους τους προϊσταμένους διευθύνσεων θα ξε - κινήσει τον Οκτώβριο του 2018 και οι διορισμοί τους θα πρέπει να ολοκληρωθούν ως τον Δεκέμβριο του 2018.



    δισκογραφια stavento
    δισκογραφια stavento
    κοτετσια επαγγελματικα

    βραστο ποδι μοσχαρισιο

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html
    βραστο ποδι μοσχαρισιο

    «Αναφέρατε τη Συρία… δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η ευρεία χρήση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία, όπως ήταν αναγκαία στο παρελθόν, αν και διατηρούμε δύο βάσεις εκεί, και εμείς, φυσικά, θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, περιλαμβανομένης της συριακής επικράτειας, εφόσον χρειαστεί θα εργαστούμε εκεί επιλεκτικά» επισήμανε ο Πούτιν σε μια συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των σωμάτων της ομοσπονδιακής συνέλευσης της Ρωσίας.


    Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε ότι ακόμα κι αν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας συνεχίσουν τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Συρία, το εύρος αυτών των επιχειρήσεων θα είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το παρελθόν.



    βραστο ποδι μοσχαρισιο
    τιμωρια σε παιδι 1 ετουσ
    ροζ ανεκδοτο
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

    τατοιου μεταμορφωση ρουχα

    φιλοσοφικη πατρας κατατακτηριες
    τατοιου μεταμορφωση ρουχα

    Αυτό ορίζει απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».


    Ποιοι πρέπει να κάνουν τροποποίηση ή νέα αίτηση


    Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που εγκρίθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε δεν έχουν τροποποιηθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν ανακληθεί την 1η Φεβρουαρίου 2018 λόγω συμπλήρωσης 12 μηνών από το μήνα έγκρισης και πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλλουν νέες αιτήσεις, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html


    • Δελτίο Ταυτότητας

    • Α. Φ.Μ. αιτούντα

    • Α. Μ.Κ. Α. αιτούντα

    • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.

    • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.

    • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ

    • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)

    • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π. χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)




    τατοιου μεταμορφωση ρουχα
    θα κοπει το νερο στα ιωαννινα
    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

    έλλειψη χαλκού συμπτώματα

    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
    έλλειψη χαλκού συμπτώματα

    Ο Αμερικανός μουσικός, Tom DeLonge, είναι ο συνιδρυτής της οργάνωσης, στην οποία εργάζονται και πρώην μέλη του Πενταγώνου των ΗΠΑ.


    animation dna replication overview

    έλλειψη χαλκού συμπτώματα

    Το βίντεο, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί πως ανήκει στο στρατό των ΗΠΑ, αποτυπώνει τη συνάντηση που είχαν δύο πιλότοι με ένα αγνώστου προελεύσεως σκάφος, που κινείται με μεγάλες ταχύτητες.


    Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του CNNi για το εν λόγω υλικό, ενώ η οργάνωση «To The Stars Academy of Arts and Science» τόνισε πως τα πλάνα δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και πολλές κυβερνητικές οργανώσεις έχουν ήδη εξετάσει το βίντεο.


    Η δημοσιοποίηση του βίντεο ακολουθεί τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει το περασμένο έτος, από την κυκλοφορία ακόμη δύο βίντεο με τις συναντήσεις που είχαν πιλότοι του ναυτικού με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, για το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για την εξωγήινη ζωή.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html




    ζαν πολ μπελμοντό ταινίες

    αστακος ενοικιαζομενα δωματια

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html
    καρεκλα σκηνοθετη μακιγιαζ
    αστακος ενοικιαζομενα δωματια

    Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο κατάστημα που ανήκει σε 49χρονο Ρεθεμνιώτη, διαπιστώθηκε ότι η 21χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 69χρονο θαμώνα του χώρου να παίζει «φρουτάκια», μετέδωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο.


    Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html


    αστακος ενοικιαζομενα δωματια
    χάλκινα χρώματα

    νεογεννητο καλοκαιρι

    σε θελω στα τουρκικα

    Ειδικότερα, από το νομό Αιτωλοακαρνανίας εντάχθηκαν 509 νέοι αγρότες, από την Ηλεία 374 και από την Αχαΐα 322, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα και νέοι δικαιούχοι, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί η διαδικασία ενστάσεων ή κατάθεσης των επιπλέον δικαιολογητικών που απαιτούνται και δεν έχουν προσκομιστεί.


    Ο φάκελος πληρωμής των 1.205 αγροτών, σύμφωνα με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, «αναμένεται να δημιουργηθεί άμεσα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκκαθάρισης και να πληρωθούν οι πρώτοι την πρώτη δόση, μέχρι το τέλος Ιουλίου».


    νεογεννητο καλοκαιρι

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Περιφέρεια, «θετικά είναι τα αποτελέσματα της διεκδίκησης για μεγαλύτερο ποσό στο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης, προκειμένου να εισαχθούν και οι επιλαχόντες, οι οποίοι διαθέτουν ώριμο και ορθά καταρτισμένο φάκελο, αφού συνολικά 428 υποψήφιοι δεν καλύπτονται λόγω του χαμηλού ποσού».


    anker ελλαδα

    Ειδικότερα, με τις πρόσθετες πιστώσεις ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να ενταχθούν με νέα απόφαση του περιφερειάρχη, οι πρώτοι περίπου 170 επιλαχόντες, βάσει της νέας κατάταξής τους μετά την εξέταση των ενστάσεων.


    Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «ο πρωτογενής τομέας αποδεδειγμένα μπορεί να αποτελέσει τη λύση για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη, τόσο περιφερειακά όσο και εθνικά», προσθέτοντας ότι «οι νέοι άνθρωποι που στρέφονται στην παραγωγή, πρέπει να στηρίζονται με κάθε τρόπο, για αυτό και ζητάμε περισσότερους πόρους, ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια».



    νεογεννητο καλοκαιρι
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html